Zvonurile din ultima perioadă s-au confirmat acum, la 15 ani de la divorț! Da, este oficial! Adrian Mutu și Alexandra Dinu s-au împăcat

După ce s-a despărțit de FC Voluntari, Adrian Mutu a semnat, la mijlocul lunii iunie, cu echipa a doua a lui Al-Wahda. A ajuns acolo prin intermediul Anamariei Prodan, al cărei soț, Laurențiu Reghecampf, este antrenor la prima echipă. A semnat un contract conform căruia va fi remunerat cu 15.000 de euro pe lună. Plus bonusuri de performanță. Așadar, a făcut o afacere bună!

   

La scurt timp, mai exact la finalul lunii iulie, Adrian Mutu a primit însă o veste teribilă! A fost obligat de instanță să-i plătească fostei soții Alexandra Dinu o datorie de 140.000 de euro, reprezentând pensia alimentară pentru Mario, de la care fostul internațional s-ar fi sustras în ultimii ani. Chiar dacă a încercat el să obțină clemență prin mai multe căi de atac, judecătorii au fost categorici!

Lucrurile s-au schimbat radical în această toamnă. Pentru că Adrian Mutu și Alexandru Dinu pare că au ajuns la un consens privind plata banilor. Cel puțin asta reiese din decizia magistraților. Care, pe 5 octombrie, au suspendat judecata. De precizat că la cererea celor două părți implicate. Cel mai probabil, “Briliantul” și-a asumat plata banilor.

Toți o dată sau în rate, este numai și numai problema lor. Important este că Adrian Mutu și Alexandra Dinu nu mai au nicio tangență cu instanța privind plata celor 140.000 de euro și că s-au împăcat. Au renunțat la proces și lucrurile au revenit, se pare, la normal între cei doi.


În primă fază, pensia lunară cuvenită pentru Mario a fost de 5.000 de euro lunar. Însă, din 2014, Adrian Mutu ar fi “uitat” să mai contribuie la creșterea și educarea lui Mario, motiv pentru care instanța l-a găsit bun de plată. 140.000 de euro este suma pe care ex-atacantul echipei naționale trebuie să o achite, conform deciziei magistraților.