Zodiile trimise de Dumnezeu pe Pamant cu o menire importanta

Cel de Sus le-a încredinţat unora misiuni speciale pentru că sunt capabili să le ducă la bun sfârşit şi pentru că au capacitatea de a-i influenţa pe ceilalţi să facă lucruri bune. Iată care sunt zodiile trimise de Dumnezeu pe Pământ cu o menire importantă.

   

Leu
Dumnezeu te-a trimis pe acest pământ pentru a-i face cunoscută lucrarea divină. Eşti o persoană cu calităţi incontestabile de lider, eşti un om frumos fizic, dar şi spiritual.
Ai demnitate, tărie de caracter şi elti capabil să iei decizii corecte şi să fii inspiraţie pentru toţi. Divinitatea te-a înzestrat cu foarte multe calităţi, pe care să le arăţi şi celorlaţi.

Gemeni
Dumnezeu ţi-a oferit o creativitate nelimitată şi o inteligenţă emoţională aparte. Trebuie să îţi pui în valoare creativitatea, să concepi lucruri frumoase, care să-i atingă şi să-i inspire pe ceilalţi.

Eşti o persoană inteligentă, care poate cu uşurinţă să îşi dea seama ce e în sufletul celorlalţi şi ştii exact ce să le spui pentru a le readuce încrederea în sine şi pentru a le alina suferinţa. Foloseşte-ţi aceste atribute şi răspândeşte creaţia divină.

Balanţă
Dumnezeu te-a înzestrat cu o blândețe deosebită, cu diplomație și cu eleganță. Tu ai menirea de a fi un mediator între ceilalți, de a promova armonia și pacea și de a aduce echilibrul în această lume.

Ai capul pe umeri și o minte sănătoasă pe care o poți folosi pentru a rezolva cu ușurință problemele apărute. Cunoști puterea cuvântului și știi exact ce trebuie să spui, indiferent de context. Ai puterea de a fi un adevărat soldat al dreptății și trebuie să o folosești.

Sagetator
Sagetatorii sunt plini de viata, de optimism, si de speranta. Cand crezi ca viata le-a dat o lovitura dura, dupa care nu se poate ridica nimeni, poti sa fii sigur ca acesti nativi o vor lua de la capat cu optimism si forta interioara.

Nu isi exteriorizeaza des sentimentele insa atunci cand o fac, aleg cu mare grija oamenii in fata carora isi deschid sufletele.

Misiunea divina a Sagetatorilor este sa ii invete pe oameni ca nimic nu este imposibil atat timp cat iti pastrezi speranta, optimismul si increderea.

Peşti
Ţie ţi-a fost încredinţată o misiune grea: să alini suferinţă oamenilor. Să ştergi lacrimile celor din jur, să le insufli încredere, putere, voinţa să treacă peste necazuri.

Sufletul tău mare, altruismul şi dragostea de aproape te transformă într-un model de urmat. În cazul tău, puterea cuprinderii divine este tocmai felul în care te vei apropia de oameni şi le vei aduce compasiunea. Ai menirea de a le spori credinţa.

Capricorn
Menirea ta este să-i determini pe oameni să muncească şi să îşi câştige pâinea cinstit. Nu ai o misiune uşoară, căci vei purta toată truda oamenilor pe umerii tăi.

Ai fost înzestrat cu abilitatea de a aduna lumea în jurul tău, de a-i captiva cu discursul tău motivaţional aşa încât să ducă fiecare la bun sfârşit fiecare lucru început. Cei din jur ajung să depindă foarte mult de tine, fapt care îţi da mai multă forţă şi determinare.