Zodiile care vor străluci în NOIEMBRIE! Vor avea o lună genială, plină de bani

Horoscopul lunii noiembrie este caracterizat de evenimente astronomice majore: Jupiter intră în Săgetător, Venus (Balanţă) opoziţie Uranus Rx (Berbec).

   

Urmează o perioadă de conflicte, în care voinţa individuală este în contradicţie cu cea colectivă. Zodiile vor avea parte şi de ascensiuni pe scara profesională, amor nebun, dar şi limitări în sfera relaţioanală. Ce îţi rezervă astrele în horoscopul lunar noiembrie 2018.

Horoscop noiembrie 2018 Berbec
Horoscop lunar noiembrie 2018. Din 8 încolo, se întrevăd călătorii pe distanţe mai mari, dar şi să simţi nevoia de a te perfecţiona. În cursul sau în preajma zilei de 9, viaţa ta socială este la înălţime şi se anunţă un moment bun să pui la cale proiecte de grup, respectiv să aduni sponsori.

În cursul sau jurul datei de 25, se pot întâmpla lucruri bune care au legătură cu străinătatea sau cu educaţia ta ori poate cu birocraţia. În cursul sau în preajma zilei de 26, s-ar putea să te pândească iar totuşi unele lucruri nu prea bune la nivel mental şi emoţional. Viaţa de cuplu nu va fi pe roze!

Horoscop noiembrie 2018 Taur
Horoscop lunar noiembrie 2018. Din 8 încolo, şanse mari de bani în asociere cu alte persoane. În cursul sau în preajma zilei de 9, se întrezăresc mai multe oportunităţi de a te afirma pe planul muncii. Din 15 încolo, se prea poate ca viaţa ta socială să urmeze o curbă ascendentă. După data de 16, vorbeşti mai uşor pe limba colegilor de muncă, semn că dispar unele tensiuni dintre voi.

În cursul sau în jurul zilei de 19 se prea poate să revină problemele băneşti în raport cu alte persoane. Comunicaţi mai mult.

Pe 25 noiembrie, norocul se poate întoarce pe plan financiar, dar nu fără unele schimbări de atitudine din partea ta. Evită să dai împrumuturi ori să investeşti un capital prea mare în proiectele care nu-ţi ofere încredere. În cursul sau în jurul zilei de 30, se prea poate să te confrunţi cu unele probleme de sănătate sau de ordin profesional.

Horoscop noiembrie 2018 Gemeni
Horoscop lunar noiembrie 2018. Din 8 încolo, asocieri cu alte persoane, de natură profesională sau sentimentală. În cursul sau în preajma zilei de 9, te afli într-o dispoziţie destul de bună, chiar dacă nu totul în jurul tău este pe roze. Din 15 încolo, ai mai multă iniţiativă pe plan profesional.

În a doua jumătate a lunii noiembrie pot apărea unele probleme de comunicare între tine şi partenerul de viaţă şi/sau de afaceri. Se va crea o ruptură între tine şi partenerul de viaţă din cauza accentului pe care îl pui pe carieră.

Tensiuni. În cursul sau în jurul lui 30, s-ar putea să nu găseşti reţeta cea mai potrivită prin care să le oferi prietenilor, dar şi persoanei iubite şi/sau copiilor timpul de care au nevoie din partea ta. Trebuie să te organizezi ceva mai mult atunci. Horoscop bani noiembrie 2018. Per total, Gemenii au o lună genială, plină de bani!

Citeste continuarea!