Zodiile care pierd totul în IARNA lui 2018. Destinul le joacă feste

Aceste zodii pierd absolut tot in toamna anului 2018. Au ghinion pe toate planurile si nimic nu le merge bine.

   

Astrele scot la iveală câteva zodii care nu vor trece printr-o perioadă foarte bună. Destinul le joacă feste, astfel că vor ajunge să piardă tot ceea ce au. Oricât de mult ar lupta în acest sens, se pare că norocul nu este de partea lor. Unele semne se vor resemna, altele vor încerca să depună toate eforturile necesare pentru a trece peste dificultăţi.

Taur
Nativii născuţi în zodia Taur se chinuie de ceva timp să treacă peste o perioadă dificilă, dar nu reuşesc în niciun fel. Parcă totul s-a întors împotriva lor şi trebuie să lupte cu morile de vânt pentru a ieşi la lumină. Pe lângă dificultăţile de la locul de muncă, lipsa banilor şi ratarea unei afaceri importante, viaţa personală este şi ea dominată de o influenţă negativă. Aflat la ananghie, nativul zodiei Taur se simte singur, fără prieteni sau persoana iubită, şi problemele financiare l-ar putea face să-şi piardă casa. Este important să nu cedeze, ci să meargă cu fruntea sus mai departe. Orice eşec poate reprezenta de fapt un câştig, în ciuda aparenţelor.

Rac
Cu toate că lucrurile păreau să meargă foarte bine, iarna anului 2018 vine cu surprize nu tocmai plăcute pentru nativul din Rac. În ceea ce priveşte viaţa sentimentală, lucrurile nu mai sunt la fel de roz ca până acum. Apar anumite conflicte şi contradicţii care nu îşi găsesc rezolvarea, astfel că se va ajunge la inevitabila despărţire.

Nici pe plan profesional lucrurile nu par să se desfăşoare conform aşteptărilor. Se pare că eşecul din dragoste îl copleşeşte total pe Rac, astfel că el nu mai dă randamentul necesar la birou şi face erori la care în mod normal nici nu s-ar fi gândit. Pierderi se vor înregistra şi la nivel material, iar o sumă destul de mare de bani va fi investită greşit. Nu este neapărat vina lor, dar ar trebui să fie mai cumpătaţi şi echilibraţi. Îşi pierd încrederea în oameni, tocmai pentru că nu simt sprijin din partea celor la care s-ar fi aşteptat.

Scorpion
Pierzi bani, poate fi vorba despre o diminuare a salariului care îţi creează frustrări sau chiar despre pierderea locului de muncă, lucru care te demoralizează puternic.
Ai parte şi de o dezamăgire puternică în dragoste. Persoană pe care o iubeşţi şi pe care ţi-ai dorit-o mereu lângă ţine devine rece şi se distanţează, lăsându-te singură şi tristă.
Profită de energia jupiteriană şi de tumultul din preajma ta pentru a-ţi trasă noi planuri de viaţă personală şi profesională. Stabileşte-ţi obiective clare pe termen lung şi organizează-ţi resursele, astel încât să te ocupi rezonabil de toate.

Efectele eclipselor ce se formează pe Semnele zodiacale Leu, Vărsător şi Rac îţi influenţează subtil, dar suficient de puternic încât să observi rapid schimbări în segmentul socio-profesional, în segmentul familial, în relaţiile cu străînătatea.

Dialogurile şi situaţiile dintre ţine şi persoanele din anturajul profesional sunt importante pe termen lung, deci fii prudent şi selectează numai ce îţi este de folos. Există riscul să te implici în acţiuni nepotrivite ţie, dar spre folosul altora.
Uranus se mută temporar în Semnul Taurului, exemplificându-ţi chestiuni parteneriale ce trebuie înlăturate sau revigorate. Surprize de proporţii în plan partenerial, dar şi în relaţiile cu partenerul de viaţă şi cu cei de afaceri.