Zodiile care își vor rata viața

Semnele zodiacului spun mai multe decât am vrea să acceptăm despre viața noastră. De la culorile sau mâncărurile pe care le preferăm în funcție de ziua în care ne-am născut, până la legăturile de cuplu, de prietenie sau șansele de reușită ori eșec pe parcursul existenței.

   

Peștii
Peștii cu greu reușesc să realizeze ce-și propun, întrucât sunt cei mai slab motivați reprezentanți din zodiac. De fapt, atunci când li se trasează câte o responsabilitate, nu știu pe ce ușă să iasă mai repede. Deși își impun obiective mărețe în viață, preferă să viseze cu ochii deschiși, fără să facă mare lucru pentru a-și atinge scopul.

Leul
Deși este extrem de ambițios, Leul își pierde rapid motivarea, dacă se află în anturajul nepotrivit. În cazul în care gașca sau grupul de prieteni au alte ținte sau nu au deloc vreun scop în viață, Leul tinde să renunțe la obiectivele personale sau uită repede de ele, preferând să petreacă tot mai mult timp cu persoanele care-i plac. În cazul în care reușește să obțină o poziție bună la job și să câștige bine, faptul că își doresc să fie în centrul atenției și niciodată mai prejos decât amicii lor îi fac să piardă banii printre degete.

Racii
Ființe extrem de sensibile și empatice și deopotrivă visătoare, cu țeluri mărețe, Racii sunt pe cale să-și piardă interesul pentru scopul lor în viață, dorind prea mult să-i ajute pe cei care au nevoie de ei. ”Salvarea” lor ar putea fi o intervenție a uneia dintre persoanele pe care le-a ajutat, în semn de recunoștință pentru serviciul făcut.

Gemenii
Semnul tău este legat de Mercur, planeta copilăriei și a tinereții. Imaturi și duali, gemenii vor fi întotdeauna împărțiți între ludic și dorința de afirmare. Însă firea copilăroasă îi va trage tot timpul înapoi de la a-și atinge obiectivele în viață. Traseul lor va avea de suferit din cauza setei insațiabile de distracție.

Vărsătorii
Creativi și visători, vărsătorii au un singur țel în viață: să reușească. Își doresc prea mult să fie buni la ceva, însă se pierd în prea multe planuri și programări. Sunt depășiți de situație și nu au o strategie clară, tocmai din cauza faptului că sunt prea analitici și își fac extrem de multe scenarii, în loc să încerce să o apuce pe un drum.