Zodii! Afla ce te tine departe de iubire in functie de zodia ta. Rezolva problema si te vei indragosti

Simti ca nu esti facut sa iubesti si sa fii iubit? Vezi care poate fi cauza in functie de semnul tau zodiacal.

   

Berbec
Este posibil ca temperamentul tău impulsiv să fie problema. Dacă îţi pierzi cumpătul uşor, încearcă să respiri adânc. Dacă te simţi vreodată supărat sau neîmplinit, încearcă să reflectezi la toate reuşitele tale.

Taur
Eşti mult prea încăpăţânat/ă. Încearcă să ieşi din zona ta de confort. Este uşor să rămâi blocat/ă în mândria ta, dar asta nu înseamnă că trebuie să fii tot timpul. Nu-ţi fie teamă să recunoşti când ai greşit şi când partenerul tău are dreptate.

Gemeni
Gemenii sunt regii indeciziei. Este foarte important să iei o hotărâre chiar dacă aceasta este bună sau nu. Luarea deciziilor nu este punctul tău forte, însă trebuie să-ţi depăşeşti acestă problemă pentru a avea o relaţie de lungă durată.

Rac
Dacă vrei ca relaţia ta să funcţioneze, trebuie să fii mai încrezătoare. Nu poţi face acuzaţii doar din cauza faptului că ai anumite insecurităţi. Trebuie să ai încredere că cel pe care îl iubeşti îţi împărtăşeşte sentimentele.

Leu
Ai tendinţa să te supraevaluezi. Eşti de cele mai multe ori liderul grupului, însă asta nu înseamnă că totul se învârte în jurul tău.

Fecioară
Dacă vei sta toată viaţa închis/ă în tine pentru că îţi este frică să cunoşti lume, atunci nu vei găsi niciodată pe cineva.

Balanţă
Îţi plângi de milă. Nu îţi faci un favor dacă joci rolul de martir tot timpul.

Scorpion
Tinzi să nu-i acorzi destulă încredere persoanei iubite. După un timp, devine dificil pentru celălalt să-ţi spună constant cât de mult te iubeşte şi te apreciază. Pentru o relaţie de lungă durată încearcă să renunţi la scepticism.

Săgetător
Atât în viaţă, cât şi în dragoste este important să înveţi să aştepţi.

Capricorn
Te aştepţi la ce este mai rău în oameni. Dacă nu rişti, nu câştigi. Îndrăzneşte, mai mult ca sigur nu vei regreta. Chiar dacă ai trecut prin nişte experienţe neplăcute încearcă să nu fii afectat/ă de trecut şi nici măcar de viitor.

Vărsător
Nu-ţi place să îţi exprimi sentimentele. Să-ţi deschizi inima către cineva este de-a dreptul înfricoşător pentru tine, însă este absolut necesar pentru orice tip de relaţie. Trebuie să-ţi accepţi sentimentele şi să le exprimi persoanei iubite.

Peşti
Îţi este frică de necunoscut. Încearcă să experimentezi şi fii deschis/ă experienţelor noi, notează elle.ro.