Zodia trădează defectele bărbaților

   

Balanţă
Bărbatul „Balanţă” este un visător, un artist şi un boem, de aceea este greu de înţeles. Sau, mai degrabă, nu ştie el niciodată cum să se facă înţeles. Când are un vis, de obicei irealizabil, îl urmăreşte ani de zile, deşi ştie că nu are nici o şansă. Iar acest lucru este mai greu de înţeles de o parteneră cu capul pe umeri. Nativul din Balanţă este paşnic şi se fereşte de confruntări, dar nici nu este bine să te bazezi pe el când ai un lucru serios de rezolvat.

Scorpion
Niciodată să nu ai încredere într-un Scorpion, dacă îl trimiţi la cumpărături cu banii tăi. Fie va lua cele mai scumpe cosmetice, fie îşi va burduşi barul cu băuturi fine şi ţigări. Deşi îi place să profite de tine, nu se ascunde deloc şi îţi dă explicaţii cu o candoare care te face să râzi. Când iubeşte, o face din tot sufletul, dar aşteaptă să fie răsplătit însutit. Dacă îţi oferă un inel cu diamante sau o excursie în Hawai, ar fi bine să refuzi.

Săgetător
Bilele lui albe sunt generozitatea şi entuziasmul. Un Săgetător este cu atât mai generos, cu cât poate oferi lucrurile altuia. O altă bilă albă este răbdarea, dar asta ţine până când îl contrazici. Ferească Sfântul să ai un şef sau un iubit din această zodie! Poate fi un soţ excelent, doar dacă îl accepţi aşa cum e. Altfel, el nu va face nici un efort să te convingă să rămâi. Cât priveşte bugetul, banii vin uşor şi îi cheltuie cu plăcere doar pentru el.

Capricorn
Nativul acestei zodii este un om practic, dar fatalist. În realitate, credinţa lui că totul este scris în stele este doar o scuză pentru lene. Dacă auzi de un Capricorn că a realizat ceva deosebit, fii sigur că altcineva a muncit pentru el. Dar dacă vrei un soţ comod, care nu îţi cere socoteala nici la bani, Capricornul este o alegere bună. Doar că te vei plictisi toată viaţa lângă el! Nu degeaba, bărbaţii cu acest semn divorţează mai des decât nativii din alte zodii.

Vărsător
Pozează în intelectualul fin, cu vaste cunoştinţe generale, dar la capitolul „romantism” nu ştie nimic. Este un bărbat puternic şi independent, un alt fel de a spune delicat că nu are prieteni. Nu ştie să împartă decât lucrurile de care nu mai are nevoie… cât despre dragoste, nu poate oferi ceea ce nu simte. Singurul lucru pe care îl ştie sigur despre iubire, este că nu prea are parte de aşa ceva. Rezişti lângă un Vărsător, doar dacă nu ai mari pretenţii de la el.

Peşti
Nativul din Peşti este înţelegător, plin de compasiune şi emotiv. Cu alte cuvinte, este imposibil să îi rezişti, când te roagă ceva, altfel nu mai vorbeşte cu tine toată viaţa. Are suflet de artist şi visează cu ochii deschişi. Firea lui aparent timidă atrage ca un magnet femeile care vor un soţ docil. Pe de altă parte, atrage şi o mulţime de prieteni. Aşa că viaţa voastră în doi va fi împărţită şi discutată frăţeşte cu toate rudele şi prietenii lui.

Pagini: 1 2