Zodia trădează defectele bărbaților

Eşti încântată când citeşti despre zodia partenerului tău că este un bărbat serios, muncitor, familist… dar astrele i-au dăruit şi defecte, nu numai calităţi. Descoperiţi-le împreună şi amuzaţi-vă dacă le recunoaşteţi!

   

Berbec
Firea lui competitivă îl transformă într-un atlet desăvârşit. Aleargă, sare, ţopăie… până ajunge la spital. O dată încheiată cariera sportivă, Berbecul nu prea mai ştie ce să facă cu viaţa lui. Dar se implică în tot felul de situaţii riscante. Azi are bani mulţi, să îşi cumpere maşină, mâine nu mai are nimic. În dragoste, este arogant. Nu îi este niciodată teamă să facă primul pas sau să se facă de râs, dar nu îşi găseşte prea ușor partenera potrivită.

Taur
Nativul acestei zodii este la fel de răbdător şi de relaxat, pe cât este de încăpăţânat şi de posesiv. Dacă găteşti bine, te cere imediat în căsătorie. Cina trebuie pusă la oră fixă, iar copiii programaţi din timp. În familie, se transformă într-un mic dictator. Vorbeşte rar şi are pretenţia să iei notiţe. Ai putea spune că este zgârcit, pentru că ține cheltuielile în frâu. Strânge banii de la un an la altul, fără să ţină cont nici de inflaţie, nici de Crăciun!

Gemeni
Dacă eşti pusă pe treburi serioase, fugi de bărbatul Gemeni cât te ţin picioarele! Însoţeşte-l doar la petreceri şi distracţia e garantată! Nu te obosi să îi dai numărul tău de telefon, că va uita imediat pe ce l-a scris… dacă l-a scris. Geamănul este narcisist, superficial şi zgârcit… cu ceilalţi. Pentru sine, ar fi în stare să cheltuie două, trei salarii într-o singură zi. Cât despre vicii, le încearcă pe toate şi nu se lasă până nu păţeşte ceva grav!

Rac
Este un băiat de zahăr, gata să te asculte şi să te ajute… cel puţin în primele 15 minute. Dar se pricepe atât de puţin să îşi ascundă intenţiile machiavelice în spatele vorbelor frumoase! Iubirea lui este ca o telenovelă: îşi înşală partenera fără milă şi fără nici o remuşcare. Cea mai mică ceartă cu el, se transformă într-o furtună. Este obsedat de bani şi se gândeşte la diverse scheme să se îmbogăţească peste noapte. Dar nu le pune în practică.

Leu
Nu te obosi să îi spui unui nativ din Leu că este mândru, pentru că se laudă şi singur. Întreabă-l ce a mai făcut în ultima vreme şi îţi va înşira tot felul de poveşti incredibile despre cuceririle lui, despre nopţile petrecute prin cluburi cu băieţii. Are o imaginaţie atât de bogată că trăieşte mai mult în fanteziile lui. Este optimist, nu îşi face niciodată griji pentru viitor, dar nici nu vede când se apropie vreun necaz. Fii precaută dacă îţi oferă inelul de logodnă!

Fecioară
Îi poţi cere unui nativ din zodia Fecioarei să îţi respecte decizia, dar nu îl pune pe el să ia singur decizii. Orice hotărâre pe care o ia îi va da groaznice dureri de cap şi va bombăni toată ziua. Bărbatul din Fecioară este însufleţit de sentimente profund umane: te va iubi cu pasiune, dar îţi va cere în fiecare zi să îi răsplăteşti iubirea cu tot felul de atenţii şi cadouri. Este în stare să scoată bani din piatră seacă, dar îi foloseşte numai în interes personal.

Pagini: 1 2