Zodia de care să NU te îndrăgostești niciodată, orice ar fi

Oricât de mult ţi-ar plăcea un bărbat, dacă zodiile voastre nu sunt compatibile, şansele de reuşită ale relaţiei sunt minime. Pur şi simplu unele zodii nu se înţeleg deloc, iar dacă insişti, e foarte posibil să te alegi cu inima frântă. Iată de ce zodie nu trebuie să te îndrăgosteşti niciodată.

   

Berbec – Nu te îndrăgosti de Fecioară!
Bărbatul fecioară este organizat, logic, rigid, adică exact opusul tău. Tu eşti foarte spontană, genul care ia decizii pe ultima sută de metri şi face planuri în ultimul minut. El are nevoie de o anumită rutină în viaţa lui şi lângă tine a mereu stresat. Conflictele apare încă de la începutul relaţiei şi sunt puternice pentru că tu te enervezi rapid, iar el nu uită niciodată o jignire.
Dacă te-ai îndrăgostit deja de el… lasă-te inspirată de înţelepciunea lui şi caută modalităţi de a te calma. Trebuie să ai răbdare cu el şi să fii foarte calmă.

Taur – Nu te îndrăgosti de Săgetător!
Săgetătorul, cu spiritul lui de aventură şi cu dorinţa lui de adrenalină te ţine mereu în suspans. Tu eşti mai degrabă prudentă, liniştită şi te sperie aventurile lui. Tu ai nevoie de un bărbat care să fie lângă tine 24 de ore din 24, în timp ce el are nevoie de libertate.
Dacă te-ai îndrăgostit deja de el… Încearcă să nu îl sufoci cu gelozia ta. Oferă-i libertatea de care are nevoie şi profită de timpul liber pentru a te ocupa de sufletul tău.

Gemeni – Nu te îndrăgosti de Scorpion!
Scorpionul este un bărbat şarmant, energic, de care s-ar îndrăgosti oricine, însă este şi destul de „agitat”. O femeie visătoare şi liniştită ca tine, care are nevoie de linişte şi echilibru nu suportă ieşirile lui impulsive, iar conflictele sunt la ordinea zilei.
Dacă te-ai îndrăgostit deja de el… Ar trebui să faci eforturi ca să-l înţelegi şi să ai răbdare cu el. Încearcă să-l calmezi şi să rămâi şi tu calmă de câte ori devine agresiv.

Rac – Nu te îndrăgosti de Vărsător!
El are nevoie de libertate, tu ai nevoie de stalibitate. Tinzi să îl sufoci cu dragostea ta, lucru pe care el îl detestă. Certurile dintre voi se termină urât pentru că tu eşti foarte sensibilă. E mai bine să oferi dragostea şi grija ta unui bărbat care ştie să le aprecieze.
Dacă te-ai îndrăgostit deja de el… Să ştii că nu îl cucereşti cu scene de gelozie. Pentru el, gelozia nu e o dovadă de iubire. Mai bine oferă-i libertatea de care are nevoie şi el va aprecia faptul că îi înţelegi dorinţele.

Leu – Nu te îndrăgosti de Taur!
Tu ai nevoie de complimente, vrei să fii admirată, venerată, apreciată de toţi, iar el nici măcar nu ştie să-ţi facă un compliment banal. Nu îl interesează aparenţele, bârfele, părerile altora. El vrea doar o relaţie stabilă, în care să se simtă apreciat şi în siguranţă. Preferă să petreacă timpul liber acasă, alături de tine, în timp ce tu vrei să străluceşti în societate.
Dacă te-ai îndrăgostit deja de el… Trebuie să renunţi la orgoliul tău, să te obişnuieşti cu serile liniştite în casă, cu acele compimente atipice pe care le face Taurul şi cu felul lui de a fi, molcom şi liniştit.

Fecioară – Nu te îndrăgosti de Berbec!
Berbecul este un om de acţiune, hiperactiv, neobosit. Tu eşti mai calmă şi discretă, nu-ţi place să ieşi în evidenţă, să se facă zgomot în jurul tău. Felul lui de a fi te oboseşte repede. Dar cel mai mult te va deranja faptul că este prea ocupat ca să-ţi ofere atenţia de care ai nevoie.
Dacă te-ai îndrăgostit deja de el… Va trebui să lupţi pentru relaţia voastră. Dacă te deranjează lipsa lui de atenţie, va trebui să i-o spui. În rest, fă un efort şi ţine pasul cu el.

Pagini: 1 2