Ziua şi luna în care te-ai născut îţi spun cu ce greutăţi te poţi confrunta! Cum afli numărul de obstacol

Numerologul Cristina Udrescu a dezvăluit cum se calculează numărul de obstacol.

   

Cum aflăm numărul obstacolului?
Ei bine, ne interesează din data de naştere doar ziua şi luna. Practic din numărul mai mare scădem numărul mai mic. De exemplu: 9 iunie va fi 9 -6 = 3. În acest caz, numărul de obstacol e 3.

Dacă se întâmplă ca ziua şi luna să fie compuse din două numere, înainte se adună acele numere. Ulterior, se scade din numărul mai mare. Avem următorul exemplu: 11 decembrie, care va fi: 1 + 1= 2 şi 1 + 2 = 3. Deci numărul de obstacol se va calcula 3 – 1 = 2. Astfel, numărul de obstacol pentru cei născuţi pe 11 decembrie este 2.

Pentru numărul de obstacol 6 – întemeierea unei familii. Va avea mai multe încercări. Cu toate că-şi doreşte, îi va fi foarte greu să îşi întemeieze o familie. În plus, e foarte sensibil, deci are nevoie de încurajări. (…)

Pentru numărul de obstacol 7 – însingurarea. Nu vor avea o viaţă extrem de uşoară, dar beneficiază şi de o anumită protecţie. La capitolul sănătate…. (…) Gândesc prea mult şi atunci

Pentru un număr de obstacol 8 – provocarea vieţii lor va fi să înveţe să facă bani. E bine să-nveţe lecţia echilibrului pe toate planurile. (…) Atenţie, pot să obosească foarte repede.

Pentru un număr de obstacol 9 – provocarea vieţii lor e o prea mare dăruire, în sensul că uită de el. Dăruieşte foarte mult şi va avea o zonă care nu-i e foarte ok. La capitolul sănătate, ei sunt predispuşi la melancolie.”, a spus Cristina Udrescu în cadrul emisiunii „Star Matinal” de la Antena Stars.