Vulpița, mărturisiri cu lacrimi în ochi. Soția lui Viorel Stegaru a dezvăluit de ce a fugit de acasă

Vupița și Viorel au revenit la Acces Direct. Deși în urmă cu două luni, prezentatoarea emisiunii, Mirela Vaida anunța plecarea definitivă a celor doi vasluieni , iată că lucrurile s-au schimbat. Veronica Stegaru a reapărut alături de soțul său, în platoul show-ului care i-a consacrat, cu ochii în lacrimi. Vulpița a precizat motivul ce i-a împins să revină în fața telespectatorilor.

   

De ce au revenit Vulpița și Viorel la Acces Direct
Soții Stegaru au revenit la Acces Direct după două luni de absență. Ceea ce părea o plecare definitivă din platoul emisiunii care i-a consacrat, s-a schimbat. Cu ochii în lacrimi și îmbrăcată cât simplu a pășit din nou Vulpița în fața telespectatorilor, alături de soțul ei, Viorel. Cei doi au șocat prin decizia lor de a se întoarce în Capitală, mai ales că Vulpița este a doua oară însărcinată. Ei au explicat motivul în direct, informează wowbiz.ro.


Mai exact, cei doi soți au decis să plece de acasă, după ce mama lui Viorel ar fi acuzat-o pe Vulpița că poartă în pântece copilul altui bărbat. ”Mi-a zis să fac avort”, a spus Veronica, după ce a izbucnit în plâns în direct! La auzul acestor vorbe, tânara a mers imediat și i-a spus lui Viorel de cele întâmplate și împreună au decis că este momentul să părăsească comuna și să se întoarcă la Capitală.


Vulpița și Viorel își caută iar de muncă în Capitală
Totodată, se pare că aceștia vor să rămână definitiv la București și să își creeze un viitor aici. Ei au spus că vor să muncească și să își găsească o locuință. Mai mult, au dezvăluit că, momentan, sunt găzduiți de cântăreața de muzică populară, Liliana Moise, cea cu care Viorel a scos o melodie, până își vor găsi o chirie.

Anunțul întoarcerii pe micile ecrane a fost făcut de Viorel pe pagina sa de socializare. Acesta a confirmat faptul că au fugit de acasă. Telespectatorii îi vor putea urmări din noi pe cei doi soți de luni la Acces Direct. ”Da dragi noștri. Este adevărat că am plecat de acasă. Ne vedem luni la Acces Direct”, a scris Viorel pe contul personal de Instagram.

Soții Stegaru s-au distrat de minune în timpul pe care l-au petrecut în Capitală. Cei doi soți s-au bucurat de atența fanilor și a telespectatorilor. Mai mult, cei doi s-au lansat și în muzică.