Vulpița, însărcinată! Viorel a făcut anunțul în direct la TV

Vulpița a făcut anunțul soc cu privire la următoarea etapă din viața ei. Se pare că protagonista telenovelei de la Access Direct este însărcinată. Marele anunț a fost făcut în direct chiar de către tatăl copilului, Viorel.

   

Dacă până de curând membrii CNA sancționau emisiunea Access Direct din cauza cuplului controversat format din Vulpița și Viorel, astăzi lucrurile au luat o întorsătură incredibilă. Vulpița este însărcinată, semn că emisiunea va avea parte de cel puțin 9 luni de telenovela.

Cuplul Veronica și Viorel Stegaru din Blăgești, județul Vaslui lovește din nou! Audiența Access Direct este de data aceasta garantată de cel mai controversat cuplu de la țară, care a anunțat că așteaptă un copil. Viorel, autorul copilului dar și al anunțului, și-a luat inima în dinți și a dorit să intre în direct la emisiunea care l-a făcut vedetă în întreaga Românie. Acesta a declarat, plin de emoții și trăiri intense, că soția sa iubită este însărcinată într-o lună și jumătate.

În plus, marele anunț nu a fost făcut și pe rețelele de socializare, așa cum s-ar fi așteptat fanii, semn că Viorel și Vulpița au rămas fideli emisiunii care i-a scos din anonimat.