VREMEA 7 IULIE. În plină lună a lui Cuptor, prognoza meteo e dată peste cap!

Vremea din 7 iulie se schimbă radical. În week-end vremea va continuă să fie instabilă în cea mai mare parte a țării, pe spații relativ extinse urmând să se producă averse de ploaie moderate cantitativ, ce vor fi însoțite și de descărcări electrice.

   

Din punct de vedere termic vremea va fi ușor mai rece în majoritatea zonelor în comparație cu normalul climatologic al începutului de luna iunie, temperaturile maxime urmând să fie situate în general între 22 și 27 de grade Celsius la nivelul întregii țări, cu cele mai scăzute valori așteptate în depresiunile din estul Transilvaniei, iar cele mai ridicate în estul Luncii Dunării, după ce ANM a emis coduri galbene și portocalii de ploi.

Potrivit vremea.ro, vremea de vineri aspectul vremii se va mai răci în toate zonele țării, pe spații relativ extinse urmând să cadă averse de ploaie însoțite de frecvențe descărcări electrice și izolat de grindină. Doar local cantitățile de apa vor fi mai importante, de până la 20-30 de mm.

Vântul va suflă slab în cea mai mare parte a țării, cel mult slab până la moderat în sud-vestul extrem și în sud-est. Temperaturile maxime vor fi cuprinse în general între 24 și 29 de grade în Transilvania și Maramureș, 27-31 de grade în Banat și Crișana, 29-34 de grade în Oltenia, Muntenia și Dobrogea (cu cele mai scăzute valori așteptate a se înregistra în zonă litorala și în estul Deltei Dunării) și 26-31 de grade în Moldova.

Cum va fi vremea din 7 iulie în București
Vremea în București se va schimba total, căci vor cădea averse de ploaie însoțite de descărcări electrice. Vântul suflă moderat și scăpăm de ploi. Temperaturile minime la București scad până la 18°C. Vezi cum va fi vremea la București în acest weekend.

Prognza meteo pentru 7 iulie la munte
Cerul va fi în mare parte înnorat, vântul va sufla moderat, iar minima nopții va fi de 14°C. Vremea se va schimba radical în weekend, iar temperaturile vor scădea simțitor. Află prognoza meteo ANM la munte pentru weekendul 7 – 8 iulie 2018.