Vrei sa ramai insarcinata si sa ai baiat? Iata pasii pe care trebuie sa ii urmezi

Unii parinti sunt aproape convinsi ca au conceput un baietel dupa anumite tehnici, schimbarea dietei, diverse „pozitii” in dormitor, sau chiar si diferite ceaiuri. Desi medicii nu iau in considerare aceste ritualuri si le considera povesti, totusi nu poate dauna cu nimic daca incerci si tu, nu-i asa?

Dace vrei sa ramai insarcinata un baietel si esti dispusa sa incerci orice, ia in considerare urmatoarele trucuri!

Foloseste calendarul lunar chinezesc
Acest calendar chinezesc celebru pentru determinarea sexului a fost intocmit de un om de stiinta chinez si apoi ingropat intr-un mormant regal cu 700 de ani in urma. Sau a fost ingropat 700 de ani pana cand un om de stiinta chinez l-a dezgropat.

Sau a fost realizat de un chinez in varsta de 700 de ani. Oricum, ceva de genul asta… istoria acestuia nu este usor de stabilit si totusi cum sa-l folosesti? Cu acest calendar, sexul copilului este determinat de varsta mamei si luna in care ea il concepe.

Cei care folosesc acest calendar sustin ca este corect 99%.

O dieta speciala
Unii experti sustin ca in urma unui regim alimentar specific timp de cateva saptamani inainte de sarcina, ar creste sansele de a concepe un baietel.

Ei spun ca odata schimbata dieta, in corpul tau are loc o modificare a echilibrului pH-ului, despre care unii cred ca acest fapt contribuie la sexul copilului.

● Conform acestei teorii, alimentatia pentru a ramane insarcinata ar trebui sa contina alimente sarate, carne rosie, oua, mazare, stafide, dovlecei, ciuperci, fasole, porumb dulce, paine si peste.
● Este recomandat si evitarea alimentelor acide. Daca incerci conceperea unui baietel, ia in considerare aceste recomandari.
● Un studiu recent sugereaza ca mentinerea nivelului ridicat de glucoza, ceea ce inseamna sa ai un consum ridicat de alimente pe zi, vor creste sansele de a avea un baiat.
● Consuma o gama larga de nutrienti: potasiu, calciu, si vitaminele C, E, B12. Micul dejun este deosebit de important pentru sarcina. Astfel, incearca sa nu sari peste el!

Pagini: 1 2