Vrea să-i facă un copil fratelui ei, dar nu e ceea ce credeți! Iată explicația

Relațiile sexuale între membri ai aceleiași familii reprezintă incest și sunt ilegale peste tot în lume. Totuși, nu despre asta este vorba între frații australieni Samuel și Bronte Leighton-Dore, care locuiesc în Sydney.

Dacă recent v-am prezentat un caz în care mama și fiul s-au îndrăgostit după ce s-au cunoscut la maturitate, de data aceasta, situația stă alfel. Bronte vrea să îi facă un copilaș fratelui ei, dar nu prin intermediul relațiilor intime, potrivit independent.co.uk.

Tânăra femeie este dispusă să-și doneze un ovul, pentru ca Samuel, care este homosexual și are o relație amoroasă cu un alt bărbat, Bradley Tennant, să poată avea un copilaș împreună. Ovulul urmează a fi implantat în sperma lui Bradley, iar embrionul implantat într-o mamă surogat.

Ambii parteneri vor să fie înrudiți cu bebelușul


Astfel, bebelușul ar avea atât genele lui Bradley, cât și pe cele ale lui Samuel. Ideea le-a venit atunci când, după trei ani de relație, Samuel a realizat că dacă ar avea vreodată un copil cu partenerul său, și-ar dori ca micuțul să aibă genele amândurora.

„Am discutat posibilitatea de a avea copii, iar când ești într-o relație cu o persoană de același sex, presupune alte lucruri, nu poți rămâne însărcinat accidental”, a declarat Samuel, pentru independent.co.uk. „Familia noastră este foarte apropiată și am realizat că să fac asta cu Bronte ar fi singura modalitate biologică care să-mi permită să fiu înrudit cu bebelușul”, a adăugat bărbatul.

Părinții sunt de partea lor
Părinții celor doi frați îi susțin în decizia făcută. Planul ar urma să intre în acțiune în următorii ani, întrucât cuplul nu este încă pregătit pentru un copil. Căsătoriile între persoane de același sex nu sunt legale în Australia, deși legea conform căreia singurul mariaj valabil este cel între un bărbat și o femeie a fost contestată de 16 ori în anul 2015.