Vlăduţa Lupău îi transmite lui Gigi Becali: „Cânt dacă mă cheamă”. Ce spune despre fotbaliștii din Liga 1 și Simona Halep

Vlăduța Lupău a anunțat că e gata să le cânte celor de la FCSB, dacă elevii lui Toni Petrea vor cuceri titlul, dar nu ar refuza o propunere nici din partea oltenilor de la Universitatea Craiova sau a Simonei Halep.

   

Vlăduța Lupău este o cântăreață de muzică populară românească și realizatoare de emisiuni de muzică populară.

Vladuţa Lupău a cântat și pentru CFR Cluj, la petrecerile pentru câștigarea laurilor de campioni, mai ales că soţul ei, Adrian Rus, a fost portar al echipei campioane.

„Cânt şi la FCSB dacă mă cheamă, cânt şi la Craiova. Fotbaliştii, să zic, de la fiecare echipă din România îmi ascultă muzica prin vestiare, autocare, când câştigă meciuri” a declarat Vlăduţa Lupău pentru as.ro.

Vlăduța Lupău, despre relația cu Adrian Rus: „Mă bucur acum că nu mai joacă, sincer!”
Artista a lansat o melodie cu ocazia Sărbătorilor de Iarnă, iar soțul ei, Adrian Rus, e personaj în videoclipul piesei. „Mă bucur acum că nu mai joacă, sincer! Avem timp de petrecut împreună, suntem tineri, acum trebuie să petrecem timp împreună, nu?” a mai spus Vlăduța pentru sursa citată, completând: „Îl am pe vino-ncoa’, nu ştiu ce înseamnă vino-ncoa’ ăla, dar cred că prin asta i-am atras cumva”.


Cântăreața extrem de apreciată nu e însă un fan al sălii de fitness:„Îmi mai zice Adi hai la sala, nu vreau! De ce să fac sport? Să mă chinui? Când pot să nu fac”.

Vlăduţa Lupău se oferă să-i cânte colinde Simonei Halep
„Categoric…Simona Halep pentru că e cea care i-a dat României un nume mare în secolul asta. De mică îmi plăcea să mă uit la fotbal cu tatăl meu, cred că ţineam cu Steaua şi acum îmi place să mă uit când joacă CFR sau PSG”, a mai spus cântăreaţa de muzică populară referindu-se la faptul că dorește să-i interpreteze mai multe colinde Simonei Halep.

Vlăduța Lupău e născută la data de 8 martie 1991, iar primul cântec l-a interpretat la emisiunea Marioarei Murărescu (Tezaur folcloric în anul 1995, când avea 4 ani)