Vlad Gherman și Cristina Ciobănașu au renunțat și la relația de prietenie? Cum s-au dat de gol

După ce s-au despărțit, Vlad Gherman și Cristina Ciobănașu au precizat fanilor că vor rămâne în relații de prietenie. Însă, se pare că lucrurile nu stau astfel. Ce au observat fanii celor doi actori.

   

Vlad Gherman și Cristina Ciobănașu au renunțat și la relație de prietenie? Cum s-au dat de gol
Vlad Gherman și Cristina Ciobănașu și-au uimit fanii la începutul lunii februarie, când și-au anunțat despărțirea după nouă ani de relație. La două luni de la destrămarea cuplului lor, posibil să nu mai fi rămas nici în relație de prietenie, așa cum au spus. Iată cum s-au dat de gol cei doi celebri actori.

Potrivit Spynews, Vlad Gherman și Cristina Ciobănașu nu și-au mai apreciat postările, în ultima perioadă. Ceea ce denotă că nu mai sunt nici măcar în relații de amiciție.

Atunci când și-au anunțat despărțirea, Vlad Gherman și Cristina Ciobănașu au invocat ca motiv, nepotrivirea de caracter. Și-au dat seama de acest aspect, anul trecut, când au avut ocazia să petreacă mai mult timp, acasă, împreună, din cauza pandemiei. Cuplu părea că avea planuri de nuntă, deoarece Cristina Ciobănașu a fost cerută în căsătorie de iubitul ei.

”Chiar ne-am dorit să funcţioneze, pentru că ştiam ce avem lângă noi. De multe ori am renunțat la dorințele noastre doar ca să funcționeze relația (nu e un lucru sănătos, dar am încercat). Am făcut sacrificii, compromisuri în egală măsură. Cristina este în continuare pentru mine cea mai specială persoană. O fire sensibilă, un om blând și altruist, o persoană puternică și curajoasă. Nu cred că voi înceta vreodată să o iubesc – indiferent de tipul de iubire pe care i-o port.”, a declarat Vlad Gherman, potrivit viva.ro.