Vlad Gherman, sfâșiat de durere după moartea lui Bogdan Stanoevici: „Drum lin către stele, tată”

Vlad Gherman, sfâșiat de durere după moartea lui Bogdan Stanoevici. Actorul Bogdan Stanoevici a murit marți, 12 ianuarie, după o luptă crâncenă cu noul coronavirus. La aflarea veștii, Vlad Gherman a suferit un șoc, motiv pentru care i-a adus un omagiu emoționant cunoscutului actorului pe rețelele de socializare.

   

Vlad Gherman, sfâșiat de durere după moartea lui Bogdan Stanoevici: „Drum lin către stele, tată”
Vlad Gherman, sfâșiat de durere după moartea lui Bogdan Stanoevici. Actorul din distribuția serialului “Sacrificiul”, Bogdan Stanoevici s-a stins din viață, marți, 12 ianuarie, după ce a fost infectat cu noul coronavirus. La aflarea veștii, Vlad Gherman a fost sfâșiat de durere. Actorul a postat câteva dintre trăirile pe care le-a avut după ce a primit cumplita veste că Bogdan Stanoevici a murit din cauza coronavirusului. Mai mult, tânărul actor a postat și un mesaj în memoria fostului ministru al Românilor de Pretutindeni, povestind mai departe care este cea mai de preț amintire pe care o are cu acesta.

Potrivit spuselor sale, fostul politician i-a spus cu lacrimi în ochi la finalul unei secvențe filmantă pentru “Sacrificiul” că este “cel mai bun «fiu» pe care l-a avut” . “Parcă trăiesc un coșmar. Nu pot să îmi revin. Țin minte ca și cum a fost ieri ultima zi de filmare alături de el. L-am luat în brațe la finalul secvenței și am început să plâng. I-am mulțumit pentru tot, iar el a început să plângă spunându-mi că am fost cel mai bun «fiu» pe care l-a avut! Un om extraordinar, carismatic și șarmant. Venea la filmări pe motor ca un superstar și așa va rămâne mereu în inima mea. Drum lin către stele, tată!”, a scris artistul pe contul său de Instagram.