Visul femeilor – fantana de tinerete a fost descoperita! Acest remediu va ajuta sa pareti cu 10 ani mai tanara

Dacă există un supliment nutrițional care ne poate păstra tenul tânăr și proaspăt și are multe beneficii pentru sănătate, este clorura de magneziu. Acest compus chimic poate întări sistemul nostru și poate preveni infecțiile în timp ce controlează cantitatea de acid uric din articulații. Prin administrarea suplimentului zilnic, puteți neutraliza acest acid și preveni bolile dureroase, cum ar fi guta.

   

Astăzi vă vom arăta cum să combinați clorura de magneziu cu apă pentru a crea un remediu puternic care vă întinerește pielea și vă va arăta cel puțin 10 ani mai tânăr.

AICI SUNT PRINCIPALELE BENEFICII DE SĂNĂTATE ALE COMPOZIȚIEI: Curăță sângele; Îndepărtează acidul uric din organism; Amestecul este ideal pentru sportivi deoarece împiedică afectarea musculară, crampe și oboseală; Întărește sistemul cardiovascular; Reglează nivelul colesterolului; Combate stresul, depresia și alte boli.
În plus față de aceste beneficii, clorura de magneziu poate îmbunătăți digestia, prevenirea hemoroizilor, constipație, diaree și colită. Este excelent pentru prostată și poate lupta împotriva prostatei și răspândirii cancerului, consolidând în același timp sistemul imunitar și combătând răceala și gripa.

Clorura de magneziu este de asemenea excelentă pentru piele – poate împiedica îmbătrânirea prematură și poate promova regenerarea celulelor. Este, de asemenea, vital pentru oasele tale, deoarece leaga calciul in oase si previne osteoporoza. În cele din urmă, clorura de magneziu poate ameliora durerea PMS și poate regla echilibrul hormonal în organism.

Iată cum să utilizați clorura de magneziu pentru a vă întineri pielea și pentru a vă îmbunătăți sănătatea generală: fierbeți un litru de apă și scoateți-o din căldură, permițându-i să se răcească.

Când apa este călduță, adăugați 33 gr. clorură de magneziu (disponibilă de la orice farmacie locală).

Dozajul depinde de vârsta dvs. – persoanele cu vârste cuprinse între 10 și 40 de ani au nevoie de o jumătate de cană pe stomacul gol dimineața; persoanele cu vârsta între 40 și 70 de ani ar trebui să ia amestecul de două ori pe zi (dimineața și seara). AMESTECUL NU ESTE RECOMANDAT PENTRU COPIII DE 10 ANI.