Viorica Dăncilă, despre atacul Gabrielei Firea la Dragnea: „Dacă sunt probleme, voi discuta cu primarul Capitalei”

Viorica Dăncilă, despre atacul Gabrielei Firea la Dragnea: “Dacă sunt probleme, voi discuta cu primarul Capitalei”, a spus premierul, vineri, la Argeș, refuzând să comenteze lupta internă din interiorul partidului și arătând că dorește să sprijine proiectele din București.

   

Prim-ministrul Viorica Dăncilă a afirmat, vineri, că a colaborat foarte bine, până în prezent, cu primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, precizând că va avea „aceeaşi abordare” cu aceasta şi în continuare.
„Eu am colaborat foarte bine cu doamna Firea, am avut o deschidere totală. Cerinţele pe care dumneaei le-a avut şi le-a discutat cu mine – am căutat să rezolv cât mai multe. Şi de acum voi avea aceeaşi abordare. Dacă sunt probleme, voi discuta cu primarul Capitalei şi am să văd cum pot să sprijin proiectele pe care le are Capitala”, a declarat Dăncilă.

Îîntrebată dacă mai este loc şi pentru Liviu Dragnea şi pentru Gabriela Firea în acelaşi partid, Viorica Dăncilă a răspuns: „Permiteţi-mi să nu fac declaraţii care ţin de partid în public’.

Ea a arătat că, de 23 de ani de când este în partid, a considerat că lucrurile trebuie spuse în interiorul partidului şi nu discutate în afara partidului.

‘De aceea, punctul meu de vedere îl voi spune în cadrul Comitetului Executiv. Cred că, dacă vrem într-adevăr să avem un rezultat în care să ţinem cont de părerea fiecăruia, aceste lucruri trebuie discutate în interiorul partidului”, a mai spus premierul.

Retragerea lui Liviu Dragnea din fruntea PSD este benefică pentru partid, a anunțat, miercuri, Primarul capitalei, Gabriela Firea, într-o conferință de presă.

Edilul susține că șeful PSD obișnuiește să ia deciziile fără să mai consulte aproape pe nimeni din partid, preferând să se sfătuiască cu câteva persoane apropiate din afară. „Domnul Dragnea zâmbește și ocolește adevărul foarte frumos’ a explicat Gabriela Firea.