Video: Un cuplu de turiști americani a desființat România pe internet! „Oamenii din jur put, scoateți-mă, naibii, din România!”

Un cuplu de turiști americani a desființat România pe internet, după o scurtă vizită în Cluj-Napoca. Cei doi au fost profund dezamăgiți de călătoria cu trenul din Deva către Cluj, de oamenii din jur care, susțin ei, „put”, dar și de condițiile de cazare.

   

Turiștii realizează jurnale video de călătorie pe Youtube, sub numele de utilizator The Budget Savvy Travelers. Harry Lesner și soția lui, Audrey, au pornit în urmă cu doi ani într-o călătorie în jurul lumii. Jurnalul postat de ei după o zi în țara noastră poarte numele „Lung, cald și împuțit. Ghid de călătorie în Cluj Napoca, România, Transilvania”, iar în cele 10 minute de videoclip, cei doi desființează total România scrie click.ro

«În România, totul e greșit»

Filmarea începe într-o notă ironică. În drum spre gara din Deva, turiștii întâlnesc un o persoană care, susțin ei, „latră și miaună ca să vândă ziare”. Trecând rapid peste această întâmplare, după ce își cumpără bilet, au dificultăți în a găsi trenul corect. „Suntem într-o misiune să aflăm unde este trenul nostru. Pentru că, în România, semnele sunt întodeauna greșite, oamenii se înșală întotdeauna, totul este întotdeauna greșit așa că trebuie să mergi pe aici și să întrebi: «Acesta e trenul? Ăsta e trenul? Ăsta e trenul?», pentru că bănuiesc că nu există nicio modalitate formală să organizeze totul, nu este niciun sistem, nu sunt nici măcar numere pe peroane”, susține Harry.

În cele din urmă, aceștia reușesc să găsească trenul potrivit și pornesc în călătorie. Dar problemele abia acum încep. Audrey este profund nemulțumită de temperaturile ridicate din mijlocul de transport din comun și face o glumă despre români cum că ar fi întotdeauna într-o saună. Apoi, soțul ei se plânge de viteza scăzută cu care merge trenul, iar în cele din urmă, ceea ce i-a deranjat cel mai mult au fost mirosurile neplăcute.