VIDEO. Selly a facut ACCIDENT cu masina! Si-a facut boldiul PRAF.

Cunoscutul vlogger Selly și-a făcut praf bolidul nou nouț pe care și l-a achiziționat în urmă cu doar o lună de zile! Pe cât este de îndemânatec pe YouTube, acolo unde milioane de tineri îl urmăresc zi de zi, atât de stângaci se pare că este la volan.

   

Selly, accident cu bolidul de lux pe care abia și l-a cumpărat
Selly este un șofer fără experiență, deoarece și-a luat permisul în urmă cu puțin peste o lună de zile. După ce și-a fluturat cu mândrie permisul auto, la decernarea premiilor The Artist, Selly și-a cumpărat și ”mașina visurilor”, pentru care a plătit nu mai puțin de 70 de mii de euro.

„Azi mi-am luat mașina visurilor mele”, spunea fondatorul trupei 5gang în urmă cu o lună de zile. Doar că nu s-a putut bucura foarte mult de mașină. Din primele informații, accidentul a fost provocat de artist, el fiind cel care va trebui să plătească daunele.


Selly are permis de o lună de zile
Selly a luat permisul în luna noiembrie 2019 și imediat a făcut și achiziția bolidului de lux pe care singur și l-a făcut cadou. Fondatorul trupei 5gang le-a povestit fanilor cum a dat 70.000 de euro pe autoturism și le promitea că își va expune mașina și în clipurile pe care obișnuiește să le facă pe clipurile sale de pe YouTube.

„Munca se răsplătește. Azi mi-am luat mașina visurilor mele. Mercedes cls 2019 450 4M. Urmează niște vlogguri tanc”, scria vloggerul pe Instagram. Se pare că va fi nevoit să meargă cu taxiul pentru câteva zile sau poate chiar mai multe, deoarece nu se știe dacă Selly încă mai este deținător de permis auto.