VIDEO Orban, către o persoană aflată într-un scaun cu rotile: Ce viteză prinde? Gafa premierului, intens criticată

Premierul Ludovic Orban a întâlnit, miercuri, în judeţul Argeş, un bărbat aflat într-un scaun cu rotile şi l-a întrebat: „Ce viteză prinde?”. Momentul a fost suprins în imagini, iar cel care le-a postat pe Facebook a adăugat mesajul: „Numai Orban putea face asta.…”.

   

Gestul premierului este intens criticat pe reţelele de socializare. Premierul Ludovic Orban a făcut, miercuri, o vizită de lucru în judeţul Argeş, unde a participat la mai multe evenimente.

La un moment dat, premierul a întâlnit un bărbat în vârstă, aflat într-un scaun cu rotile şi l-a întrebat: „Ce viteză prinde?”.

„Asta e de handicap, prinde mai mult, dar o las aşa…”, i-a răspuns bărbatul. Ludovic Orban a dat mâna cu persoana aflată în scaun cu rotile şi i-a urat sănătate.

Momentul a fost surprins în imagini, iar cel care le-a postat pe Facebook a adăugat mesajul: „Cum să întrebi o persoană aflată în scaun cu rotile…CE VITEZĂ PRINDE? Numai Orban putea face asta….”.

Postarea a strâns zeci de mii de vizualizări şi sute de comentarii, cele mai multe negative la adresa premierului. Chiar şi cei care au înţeles că a vrut să fie empatic, au concluzionat: „Atât poate”.