VIDEO Andra și Măruță, vacanță în Deltă cu finii Pepe și Raluca! Au dat super recital în barcă, alături de cei 4 copii

Îi știe o țară întreagă, au milioane de fani și se bucură de succes și în muzică, și în televiziune. Familiile Măruță și Pascu s-au înrudit în vara lui 2014, când Andra și Cătălin au devenit nași de cununie pentru Pepe și Raluca. Vă invităm să vedeți cum arată o vacanță de pomină pentru cele două cupluri, care au în total 4 copii ca argintul viu.

   

Sunt prieteni buni și au devenit ca o familie de când Andra și Măruță le-au devenit nași de cununie. Se simt bine împreună, copiii sunt prieteni buni, așa că e normal să plece în gașcă în vacanțe. Și dacă nu se mai poate peste hotare, cel puțin deocamdată, din cauza Coronavirusului, iată că au găsit o destinație potrivită și la noi în țară. Pepe, alături de fetele sale, Maria și Rosa, de soția sa, Raluca, dar și de nașii Andra și Cătălin Măruță, Eva și David, copiii lor, s-au distrat de minune într-un resort de lux din Delta Dunării.


Pozele și filmulețele postate de ei pe rețelele de socializare sunt dovada că se simt bine împreună și că au dorit să uite de probleme și să se destindă puțin. În plus, fetele lor sunt prietene și de bucură de fiecare clipă petrecută împreună. Se pare că imediat după ce au fost la ziua de naștere a Evei Măruță, care a împlinit 5 ani zilele trecute, gașca veselă și-a făcut bagajele și s-a oprit în Deltă.


Nașii și finii cântă împreună!
Pepe a lansat de ziua lui o piesă cu Andra și Connect-R, “Inima mea”, care a “rupt” deja topurile muzicale. Este o piesă în familie, cum se zice, pentru că în 2014, Pepe și Raluca Pascu au fost nași de cununie pentru Connect-R și fosta lui soție, Misha. La rândul lui, Pepe a fost nășit la nunta cu Raluca de Andra și de Cătălin Măruță.