Victor Slav vorbeste in premiera despre relatia cu fetita lui dupa despartirea de Bianca

La doua luni de la despartirea de Bianca, in sfarsit, Victor Slav a dezvaluit cateva amanunte din relatia pe care o are cu fiica sa, Sofia!

   

Victor Slav poveste ce se intampla in relatia cu fetita lui dupa despartirea de Bianca Dragusanu! “Ne intelegem foarte bine”
“Ne vedem aproape in fiecare zi, spun aproape fiindca au fost unele zile in care am avut repetitiile pentru noul show “Vulturii de noapte” si atunci nu am reusit sa ajung la ea! In rest, mereu ma duc la cea mica! O ador, pur si simplu! Ne intelegem foarte bine!


Ma alinta “Vantur”, nu poate sa imi zica Victor! Nu stiu de unde pana unde a ajuns sa ma strige asa, dar imi place. Mi se pare foarte haios si o iubesc enorm cand o aud stalcind cuvintele.

In ceea ce o priveste, isi spune “Maca”, este de fapt de la “Ma cheama”, si nu este nici Sofia, este “Fofaia”! In concluzie, o cheama “Maca Fofaia”.

E o minune de copil si ma bucur ca Dumnezeu m-a binecuvantat cu ea”, a declarat prezentatorul, in exclusivitate, pentru WOWbiz.ro!


“Vulturii de noapte” s-au jucat cu Teo si Bursucu. Primul joc a fost “telefonul fara fir” adaptat, iar ce a iesit a fost super tare.

Bursucu spunea o fraza in timp ce ceilalti aveau casti pe urechi si fiecare trebuia sa transmita mai departe ce a inteles. Victor Slav s-a rusinat si a refuzat sa zica ce a inteles.

“Mi-e rusine sa spun! Pot sa spun? Pot? Mama lu’ ma-ta”, a spus Victor, in hohotele de ras ale tuturor.