Victor Slav si Anda Adam, din nou impreuna

Anda Adam si Victor Slav au avut un duet de exceptie, vineri seara (7 septembrie), la emisiunea „Vulturii de noapte”. Cei doi fosti iubiti au pasit amandoi pe scena interpretand versuruile ultimului hit lansat de blondina.

   

Premiera show-ului „Vulturii de noapte” a venit cu o surpriza de proportii. Giani Kirita, Victor Slav si Catalin Cazacu sunt prezentatorii show-ului.
In prima editie, una dintre surprizele serii a fost duetul muzical dintre Anda Adam si Victor Slav. Cei doi se descurca exemplar pe scena, iar prestatia lor artistica se termina in aplauzele tuturor. Anda Adam si Victor Slav au format un cuplu timp de sase ani si s-a vazut chimia colaborarii intre ei.

Interpretand versurile melodiei lansata de Anda Adam featuring Alex Velea, „Nicio regula”, Victor Slav isi incearca talentul in muzica.

Cei doi nu s-au mai văzut de ani buni, de când Bianca Drăgușanu – fosta lui soție, i-a interzis cu desăvârșire să mai ia contact cu artista cu care a avut o relație de 6 ani.

Anda și Victor păreau cuplul perfect și că se află la doar un mic pas de a-și oficializa realația. Din păcate, totul s-a năruit pentru ei, iar Victor s-a aruncat în brațele Biancăi Drăgușanu.

Realația lui cu Bianca a fost presărată de incidente nefericite, care subliniau nepootrivirea dintre ei.

Celebrul moment în care Bianca a fost prinsă de paparazzi, imediat după nuntă, într-o escapadă la Paris, cu fostul ei iubit, fotbalistul Adrian Cristea, a dus la divorț. Dar cei doi s-au împăcat și au decis să facă și un copil împreună.

Din păcate, nici venirea pe lume a micuței Sofie nu i-a ținut pe cei doi în formație de cuplu.

Anda Adam și-a refăcut și ea viața, mai greu, dar sigur. S-a căsătorit cu un afacerist și a dat naștere unei fetițe superbe.
În tot acest timp, Victor și Anda nu și-au mai vorbit, de teama geloziei partenerilor lor.

Acum, cei doi sunt din nou împreună în fața publicului.