Victor Rebengiuc: „Vreau să știu și eu cum și-a făcut Dragnea moșia aia pe care o are în Alexandria, cum are el păduri cu vânat, lacuri cu pești”

Actorul Victor Rebengiuc a declarat la emisiunea „În fața ta” de la Digi24 că ar vrea să știe cum și-a obținut liderul PSD Liviu Dragnea proprietățile din Alexandria, adăugând că România este una dintre puținele țări din lume care are mari bogătași proveniți din politică.

   

„Vreau să știu și eu cum și-a făcut Dragnea moșia aia pe care o are în Alexandria, cum are el păduri cu vânat, lacuri cu pești, hoteluri. De unde le-a făcut? Și nu numai el, dar pentru că el pare acum personalitatea cea mai importantă a țării și care veghează asupra ei. Trebuie să existe o posibilitate, poate nu foarte legală, dar există”, a spus Victor Rebengiuc.
În opinia sa, România este una dintre puținele țări din lume care are mari bogătași proveniți nu din economie, industrie, ci din politică. „Politica se plătește bine în România”, a conchis actorul.

Întrebat dacă ar fi bine să existe un moment T0 de la care toate păcatele trecutului postcomunist să fie iertate, actorul a spus că nu crede că ar fi bun acest lucru și a adăugat că oricine trebuie să poată explica cum și-a dobândit averea.

Actorul vede în mărirea salariilor bugetarilor un fel de abatere a atenției, în timp ce parlamentarii lucrează pentru „demolarea” justiției.

„Mărirea asta de salarii tare mă tem că e un fel de abatere a atenției. Ia banii ăștia, ești multumit, taci din gură, stai acolo liniștit și între timp lucrăm, demolăm justiția ca să nu mai existe pedeapsa pentru noi, să fie parlamentul singurul for care conduce și în care s-au adunat toți cei care știu să se îmbogățească”, a mai spus Victor Rebengiuc.