Viața lui Augustin Viziru s-a schimbat total de când a devenit tată. Ce spune mama actorului despre iubita lui

Augustin Viziru a devenit tată pentru prima oară, în urmă cu patru luni, când iubita lui a născut o fetiță perfect sănătoasă. Invitată în cadrul emisiunii Vorbește Lumea, mama actorului, care a intrat recent în competiția Ferma, a dezvăluit cum s-a schimbat viața lui după ce a devenit tată.

   

“Îmi doream teribil de mult să facă și Augustin un copil. Nu mă așteptam să fie atât de tătos, să zic așa, cu asta mică. E mult schimbat. Nu mai este nebunaticul Augustin, care era înainte. Acum este omul așezat la casa lui, care are o prioritate maximă, fetița.


Schimbă scutece, îi face masaj, îi face băiță. Plus că stau discuții foarte mult. Cum îl vede cea mică, cum începe să râdă”, a declarat mama lui Augustin la Vorbește Lumea.

Mama lui Augustin a vorbit și despre iubita acestuia. “Nu este drăguță, este foarte frumoasă. Și este dedicată, o mamă cu normă întreagă. Eu mai mult printre picături ajut.

Ea se descurcă foarte bine. Cea mică are ochii albaștri ca mine. Ei au amândoi ochii verzi”, a mai adăugat mama actorului la Vorbește Lumea.