Veşti şi mai proaste pentru Elena Udrea! Ce o aşteaptă de acum încolo

Elena Udrea este încolţită din toate părţile. ANAF-ul i-a deschis, zilele trecute, un nou proces.

   

Elena Udrea nu pare s-o ducă prea bine financiar, mai ales că s-a aflat că fostul ministru a solicitat un avocat din oficiu pentru a-i ”negocia” eliberarea din coşmarul arestului din Costa Rica. Nici în ţară lucrurile nu stau prea roz pentru Udrea, care este condamnată la 6 ani de închisoare pentru evaziune fiscală, are sechestru pe toată averea, iar statul român a inceput deja procedurile pentru recuperarea prejudiciului. Asta înseamnă practic că bunurile Elenei vor fi scoase la licitaţie.

Zilele trecute, Elena Udrea a primit o nouă lovitură din partea ANAF. Fiscul a deschis o nouă acţiune împotriva fostei blonde de la Cotroceni cu obiectul ”alte cereri privind executarea silită”. Acţiunea vine în contextul în care Udrea nu a răspuns la notificările trimise de ANAF, instituţie care a demarat deja evaluarea bunurilor sechestrate. În acest caz, Judecătoria Sectorului 4 s-a văzut nevoită să o citeze pe Elena Udrea pe site-ul instituţiei, pentru că la dosar nu a fost trecută adresa Elenei din Costa Rica. Primul termen al procesului urmează să aibă loc la începutul lunii noiembrie.

Elena Udrea are de acoperit un prejudiciu de 3 milioane euro
Elena Udrea are de acoperit un prejudiciu de aproape 3 milioane euro în dosarul ”Gala Bute”, pentru care a fost condamnată la 6 ani de închisoare cu executare. În prezent, ea se află în arest pentru 60 de zile în San Jose, Costa Rica, acolo unde aşteaptă o hotărâre a judecătorilor în legătură cu cererea de extrădare pe care Statul Român urmează s-o formuleze.