VESTE URIASA pentru cei care primesc tichete de masa! Ce se intampla cu ele in cel mai scurt timp! Guvernul a facut anuntul care ii bucura pe romani!

Anunt important pentru angajatii din Romania. Acestia vor primi bonuri de masa mai mari. Valoarea maxima a unui tichet de masa a fost majorata.

   

Valoarea bonurilor de masa a crescut din nou, angajatorul poate acum opta pentru valoarea de 15,09 lei, iar anul acesta un bon de masa va ajunge sa valoreze 20 de lei.

„Firmele cu marje mari de profit vor putea acorda, si cu siguranta ca vor da astfel de mariri salariale, ca masura de fidelizare a angajatilor. In alta ordine de idei, acest sistem cu acordarea de tichete de masa arata de fapt cat de mici sunt salariile romanilor. Salariul ar trebui sa fie îndestulator pentru toate cheltuielile angajatului si sa nu mai fie nevoie de suplimentarea lui cu tichete de masa”, a declarat Cristian Parvan, secretarul general al Asociatiei Oamenilor de Afaceri din Romania.

In 2018, bugetarii nu vor mai putea primi tichete de masa, întrucât acordarea acestora a fost abrogata, potrivit noii legi a salarizarii bugetare