Veste șoc în clanul Duduienilor. George Pian, avertisment pentru Dani Mocanu: “Pregătește-te, e pe drum”

O veste șoc lovește clanul Duduienilor. George Pian, vărul fostului lider al clanului Duduienilor – Emi Pian, a făcut anunțul bombă pe contul lui de socializare. Cu aceeași ocazie, vloggerul i-a transmis și un mesaj cu totul neașteptat manelistului Dani Mocanu.

   

George Pian, noul lider al clanului Duduienilor după moartea lui Emi Pian, a făcut un anunț șoc pentru clanul Duduienilor. Acesta a împărtășit vestea cu toți urmăritării săi de pe rețelele de socializare. Mai mult, cu această ocazie i-a transmis un mesaj neașteptat și manelistului Dani Mocanu.

George Pian, avertisment pentru Dani Mocanu
Vestea bombă este că liderul Duduienilor va deveni tată. George Pian a postat cu această ocazie, în premieră, și o fotografie cu iubita lui. Postarea care anunța vestea șoc pentru întregul clan al Duduienilor a fost însoțită și de imagini cu testul de sarcină făcut de iubita lui, care avea două liniuțe roșii, deci pozitiv.

Totodată, George Pian i-a adresat un mesaj special și lui Dani Mocanu, bun prieten al vărului lui Emi Pian

”Alo, Daniel Mocanu, pregătește-te, finul tău este pe drum”, a mai transmis George Pian, cu această ocazie.

George Pian, noul lider al Duduienilor, alături de iubita sa
Printr-o altă postare, George Pian i-a dedicat un mesaj iubitei sale. Noul lider al Duduienilor a postat o imagine în care apare femeia care urmează să fie mama copilului său. Poza a fost însoțită de declarația de dragoste a lui George Pian:”Dumnezeu mi-e martor că ești singura femeie care îmi face inima să bată și mai tare și mai încet în același timp”.

George Pian, primul vlogger din clanul Duduienilor
George Pian este primul vlogger din clanul Duduianu. Este recunoscut pe Youtube pentru clipurile sale, urmărite de zeci de mii de abonați. A declarat că nu are legătură cu lumea interlopă, subiect pe care a recunoscut și că a ”făcut câteva greșeli în tinerețe”.