Vedete din Romania, prinse cu droguri? Mircea Badea are informatii

Doua vedete de televiziune din Romania ar fi fost prinse cu droguri asupra lor. Mircea Badea a spus in emisiunea lui de miercuri ca are poze cu cei doi jurnalisti, iar astazi le-a publicat.

Mircea Badea si Victor Ciutacu sustin amandoi ca cei doi jurnalisti ar fi Emma Zeicescu si barbatul cu care are un copil, Claudiu Popa.

“toţi apostolii transparenţei, ăia care râgâiau de fericire ca focile când un politician sau om de afaceri era executat pe stenograme sau cu înregistrări ce ţineau exclusiv de viaţa privată, de drepturile şi libertăţile cetăţeneşti, ŞTIU ca doi realizatori de televiziune au fost umflaţi la Neversea pentru deţinere ilegală de stupefiante. Şi toţi aia de mai sus TAC; laolaltă cu subiecţii. Pentru că au descoperit, subit, virtuţile protecţiei datelor cu caracter personal, secretul anchetei penale şi, nu în ultimul rând, că nu asta e marea problemă a României. Nici nu vreau să mă gândesc ce titluri erau dacă era vorba despre mine, despre Badea sau Gâdea, despre oricine altcineva care nu era în linie…

Loading...
Loading...

P.S. Nu fac rău deliberat nimănui (de prost ce sunt, nici măcar celor care o merită în relaţia cu mine), m-aş bucura să se scoată şi să nu le rămână copilul pe stradă, da-mi vine să vărs de scârbă. Asta nu mai e solidaritate de breaslă, ci omerta. Iar fost breaslă s-a transformat în orice altceva…”, a scris Victor Ciutacu, citat de stiripesurse.ro.

“Ce poze frumoase! Le-am gasit pe presul de la bloc. Cine o fi artistul fotograf? Si unde or fi facute?

Ma duc si maine la pres. Si poimaine”, a scris Mircea Badea pe contul lui de Facebook.