Valentina Pelinel a copiat-o pe Meghan Markle la rochia de mireasa. Accesoriul de lux pe care l-a purtat

Valentina Pelinel şi-a văzut visul cu ochii. Duminică, 30 septembrie, blondina a îmbrăcat rochia de mireasă, iar Cristi Borcea a dus-o la altar. Evenimentul a fost unul special, iar rochia de mireasă a Valentinei a fost cu adevărat spectaculoasă.

   

Valentina Pelinel şi Cristi Borcea s-au căsătorit în prezenţa a 40 de invitaţi, dar şi alături de naşii lor, Marius Vizer şi Irina Nicolae. Cei doi şi-au unit destinele la Budapesta, iar apoi au petrecut la un restaurant de lux.

Ce mireasă frumoasă a fost Valentina Pelinel!

Pentru cea mai frumoasă zi din viaţa ei, Valentina Pelinel s-a pregătit ca la carte. În ziua nunţii, vedeta a ales o rochie de mireasă simplă, fără mâneci şi de culoare albă, care i-a venit de minune, ţinând cont de faptul că este însărcinată cu gemeni. Părul blondinei a fost coafat în bucle lejere, iar machiajul a fost unul natural.

Ca accesorii, Valentina Pelinel a ales o pereche de cercei din colecția Iuliei Albu. Bijuteriile costă aproximativ 700 de lei.

Pentru închirierea restaurantului Gundel din Ungaria, unde a cinat și Regina Elisabeta a II-a a Marii Britanii, Cristi Borcea a scos din buzunar 15.000 de euro.

Valentina Pelinel și Cristi Borcea urmează să devină curând fericiții părinți ai unor fetițe gemene. Cei doi mai au împreună un băiețel, pe nume Milan, care a venit pe lume în anul 2016.