Urmeaza un cutremur puternic in Romania? Specialistii dau un verdict crunt: ”Vor fi sute de morti, iar aceste orase vor fi la pamant!”

Luna iulie a debutat cu o activitate seismică puternică în România, întrucât în Vrancea, dar şi în judeţul Buzău s-au produs aproape zece cutremure, ceea ce face tot mai multe persoane să se gândească la posibilitatea producerii unui seism major.

   

De-a lungul timpului au existat mai multe profeţii despre producerea unui seism puternic în România, iar Ioan Istrate, de profesie seismolog, dar şi unul dintre cei mai renumiţi clarvăzători din România, a vorbit despre când ar putea să aibă loc un cutremur.

“Din acest moment, oricând poate avea loc un mare cutremur în ţara noastră. E vorba de un seism de 7,5 de grade pe scara Richter. Cutremurul poate avea loc de azi până la sfârşitul lumii. Datele problematice sunt 15, 24, 26 mai. Cutremurul se va resimţi în Bucureşti cam de 7,7-8 grade.

Vor fi sute de morţi, iar Bârladul şi Chişinăul vor fi la pământ. Mesajele pe care le primesc sunt bătute în cuie. Ce s-a întâmplat la Colectiv în octombrie în 2015 eu am scris în luna ianuarie a acelui an”, a declarat Istrate, conform huff.ro.