Urmează un cutremur puternic în România?! Profeția teribilă ce-ți va da fiori reci: ”Vor fi sute de morți, iar aceste orașe vor fi la pământ!”

Luna iulie a debutat cu o activitate seismică puternică în România, întrucât în Vrancea, dar și în județul Buzău s-au produs aproape zece cutremure, ceea ce face tot mai multe persoane să se gândească la posibilitatea producerii unui seism major.

   

De-a lungul timpului au existat mai multe profeții despre producerea unui seism puternic în România, iar Ioan Istrate, de profesie seismolog, dar și unul dintre cei mai renumiți clarvăzători din România, a vorbit despre când ar putea să aibă loc un cutremur.

„Din acest moment, oricând poate avea loc un mare cutremur în țara noastră. E vorba de un seism de 7,5 de grade pe scara Richter. Cutremurul poate avea loc de azi până la sfârșitul lumii. Datele problematice sunt 15, 24, 26 mai. Cutremurul se va resimți în București cam de 7,7-8 grade.

Vor fi sute de morți, iar Bârladul și Chișinăul vor fi la pământ. Mesajele pe care le primesc sunt bătute în cuie. Ce s-a întâmplat la Colectiv în octombrie în 2015 eu am scris în luna ianuarie a acelui an”, a declarat Istrate, conform huff.ro.

Cel mai puternic cutremur de la începutul acestui an s-a produs în 25 aprilie. Cutremurul a avut magnitudinea 4,6 şi s-a înregistrat în apropierea următoarelor oraşe: Covasna (12 kilometri), Întorsura Buzăului (25 de kilometri, Târgu Secuiesc (27 de kilometri), Nehoiu (35 de kilometri) şi Sfîntu Gheorghe (52 de kilometri).