Urmau să se căsătorească, dar la altar cineva s-a opus.Mireasa a plâns când a văzut cine era de fapt

S-au iubit inca din prima clipa in care s-au vazut si au hotarat sa faca nunta peste un an. Si iata ca a venit si momentul mult asteptat.

   

Ajunsa in ziua nuntii, cu toate pregatirile la zi, cu o rochie superba pe care si-o dorise inca din copilarie de cand visa sa devina mireasa, tanara avea totusi o strangere de inima si nu pentru ca nu isi iubea alesul. Din contra, abia astepta sa ii fie sotie si la bine si la greu, insa ceva o tulbura nespus de mult. Mai erau cateva minute pana la inceperea ceremoniei. Totul era aranjat, domnisoarele de onoare erau la locul lor, mirele astepta in fata altarului, buchetul era la locul lui, iar mireasa nu isi gasea linistea.

A pasit agale pe culoarul care o ducea catre sotul ei. Insa era singura, tatal murise acum ceva vreme si nimeni nu avea cine sa o conduca spre alesul ei. A inghitit in sec si a mers singura pana in fata mirelui. In momentul cand preotul a inceput sa oficieze ceremonia cineva a tipat tare ca se opune acestui lucru.

Era fratele miresei pe care ea il invitase la nunta de un an de zile, insa el ii spusese ca nu o sa obtina permisie pentru acest lucru. Era fratele mai mare care a avut grija de ea de cand nu mai avea parinti si s-a comportat cu ea ca un adevarat parinte.

Ii spusese cu cateva zile si il rugase sa fie prezent la nunta. Insa el ii spusese ca nu are cum. Acum, fratele ei mai mare i-a facut cea mai fericita surpriza din viata si i-a fost alaturi. Dupa acest moment, fratele ei i-a stat alaturi ca un parinte si astfel ceremonia a continuat.