Unde sunt zodiile atunci când le cauți

Fiecare zodie are un loc preferat unde poți să o găsești când nu răspunde la telefon, când mailul este plin și nici pe WhatsApp nu răspunde. Vezi unde cauți și găsești fiecare zodie.

   

Berbec
Pe berbec îl găsești pe acoperiș. Dacă vrea să se detașeze de toată lumea, nativul acestei zodii nu se va ascunde într-o peșteră sau casă întunecoasă, ci va alege un punct înalt, de unde poate vedea dușmanii cum se apropie.

Taur
Taurii îi găsești pe canapea sau la masă, deoarece orice s-ar întâmpla, ei vor să se relaxeze și să mănânce bine. Dacă vrei să găsești un taur, trimite semnale cum că e rost de odihnă și câteva zile de mâncare bună. O să apară imediat.

Gemeni
Nativul din gemeni e sigur pe la mașină. Ori o conduce, ori repară ceva la ea, ori invstighează dacă uleiul e curat, ori dacă trusa sanitară stă să expire, dacă subwooferul s-a umplut de praf și de aia pârâie la peste 63km/h.

Rac
Racii îi găsești în bucătărie, gătind pentru familie, pentur excursia în familie, sau pentru pachetul de prânz al familiei. Dacă nu face ceva bun de luat la drum, racul sigur gătește pentru vreo reuniune sau pentru cineva drag. Niciodată nu gătește de plăcere, sau pentru propria plăcere.

Leu
Leii sunt la plajă, unde se bronzează pentru viitoare cuceriri. Este greu să arăți atât de bine și este și mai greu să reziști ofertelor de cremă pe spate cu masaj inclus de la un musculos cu dinții albiți la salon.

Fecioară
Fecioara e acasă. Ori lucrează ceva pentru al doilea job, ori se uită la un film în timp ce sortează chitanțe. Nativii acestei zodii sunt prea pragmatici ca să piardă timpul cu prietenii sau familia. Preferă să facă ceva util, în stilul 7 în 1.

Balanţă
Balanța e la mall, la shopping. Cum este atât de vanitoasă, balanța va căuta cele mai noi colecții în timpul liber. Dacă nu probează haine, sigur se alintă în fața unei cafele scumpe, așteptând ca Făt Frumos să o ducă în Dubai.

Scorpion
Dacă nu găsești un scorpion, nu-l suna, este în dormitor, face amor. De obicei, când un scorpion dispare înseamnă că are o cucerire nouă cu care își ocupă timpul, sau o idee nouă de pus în practică cu partenerul de viață.

Săgetător
Nici nu te obosi să cauți un săgetător acasă, probabil nici nu are semnal pentru că este cocoțat pe vreun munte. Sau poate că a plecat afară, să ia aer, în parc cu bicicleta, la jogging, că e răcoare, sau până în parcul natural cel mai apropiat.

Capricorn
Capricornul este de negăsit? Lucrează la un proiect nou, și-a luat de muncă acasă, sau are un part time secret. Nu este bine să insiști să se odihnească, pentru că nativii acestei zodii iubesc să aibă ceva de făcut, preferabil ceva plictisitor și greu de realizat.

Vărsător
Vărsătorii dispar ca să dea o fugă la pădure. Iubesc natura și grătarele cu prietenii, în locuri izolate, știute doar de ei, pe unde mașinile se împotmolesc și semnalul la telefon se pierde.

Peşti
Peștii sunt la terapie și nu vor să știe nimeni. Indiferent dacă e vorba de probleme în cuplu, de o copilărie nefericită, sau de un șef solicitant la birou, terapeutul are dureri de cap și totul e foarte secret.