Unde a dus gelozia! Ce i-a facut sotului si cum a reactionat el!

Este in firea femeilor sa fie geloase si sa isi imagineze fel de fel de scenarii in care partenerul de viata le inseala, nu-i asa? Insa atunci cand gelozia depaseste limitele, ajung sa recurga la gesturi uimitoare, care pot fi chiar usor penibile. Este si cazul acestei femei, care a decis sa testeze fidelitatea sotului.

   

I-a scris un biletel in care ii spunea ca s-a saturat de el si a decis sa il paraseasca. S-a ascuns sub patul din dormitor, a lasat scrisoarea la vedere si astepta sa vada cum reacioneaza sotul: daca el se va bucura, e clar, o inseala, iar daca este suparat, e semn ca o iubeste nespus. Ei bine, gestul sotului a fost INCREDIBIL! Barbatul a intrat in camera, a vazut biletelul si, dupa ce l-a citit, a dat un telefon…

A sunat pe cineva spunand: „Buna, iubito! Hai ca ma schimb repede si vin sa te iau. Fraiera asta s-a prins in sfarsit ca nu o sa mai fiu cu ea prea mult si a plecat singura. Abia astept sa te vad, te pup!”. Apoi a pornit muzica si a inceput sa danseze, a scris ceva pe biletelul de la sotie si a plecat din camera.

O macinau gelozia si suferinta, asa ca femeia a iesit de sub pat plangand. Cand a vazut mesajul de la sot a ramas socata… „Prostuto, ti-am vazut picioarele iesind de sub pat. M-am dus pana la magazin. Te iubesc oricum.”