Un tată a găsit acest bilet lăsat de baiatul lui, care avea 15 ani

Scrisoarea unui fiu către tatăl său a devenit virală pe Internet. Chiar a văzut și lumina tiparului în câteva publicații importante, așa că am decis să v-o facem cunoscută și vouă. Citiți-o și o să înțelegeți de ce!

   

Un tată intră în dormitorul fiului său de 15 ani. Și-a dat imediat seama că este ceva în neregulă: camera era ordonată, patul era făcut! Pe una dintre perne observă un plic pe care scria atât: “Pentru tata”. Cu un gol brusc în stomac, își face curaj și deschide plicul:

Dragă tată,
Cu inimă îndurerată îți scriu aceste rânduri. Am decis să fug în lume cu iubita mea Ana. Asta ca să evităm un scandal monstru cu tine și mama… Sunt îndrăgostit până peste cap de ea, e atât de drăgălașă – chiar și cu inelul ei din nas, tatuajele care îi acoperă cam tot corpul și hainele-i de piele. Și cum să nu o iubesc acum că îmi poartă copilul în pântece și suntem absolut convinși că vom fi tare fericiți cu micuța noastră familie! Stai liniștit, e mai mare ca mine și are deja o rulotă în pădure în care să locuim. Avem și lemne care să ne ajungă aproape toată iarna! De unde mai pui că și împărțim același vis, acela de a avea mai mulți copii! Abia aștept! Ana m-a învățat că marijuana nu face, practic, rău nimănui. Așa că am decis să o cultivăm, ca să o dăm prietenilor noștri la schimb pentru cocaina și ecstasy-ul de care avem noi nevoie. Între timp o să ne rugăm intens să apară odată leacul ăla pentru HIV, pentru ca Ana să se facă bine cât mai curând… Dumnezeu știe că o merită!

Nu te îngrijora, tată! Am 15 ani acum și știu să am grijă de mine. Trag speranța că ne vom întoarce într-o bună zi, ca să ai și tu ocazia să îți cunoști nepoții!

Fiul tău care te iubește,

Luca.

P.S.: Stai liniștit, tată, nimic din cele de mai sus nu este adevărat. Sunt la vecinul acasă. Doar voiam să îți reamintesc că există variante muuuult mai grave decât conținutul carnetului meu de note pe care îl vei găsi în sertarul din mijloc. Hai te iubesc!