Un tânăr din Iași a comandat un burger și cartofi cu parmezan prin Glovo. Când i-a ajuns pachetul cu mâncare, să leșine – Ce a primit, de fapt

Un tânăr din Iași a avut parte de o experiență de-a dreptul inedită după ce a comandat prin serviciul Glovo un burger și o porție de cartofi prăjiți cu parmezan, numai că, atunci când a deschis pachetul cu mâncare, nu prea i-a fost pe plac ce a văzut.

   

Pentru că pandemia ne ține în case de mai bine de un an, serviciile de livrare mâncare sunt cele mai la îndemână pentru oricine. La acest aspect s-a gândit și un tânăr din Iași, așa că nu a mai ezitat și și-a comandat prin Glovo un burger și o porție de cartofi prăjiți cu parmezan.


Internauții au făcut haz de necazul tânărului
Înfometat, a desfăcut încrezător pachetul cu mâncare, însă ce avea să vadă avea să-l șocheze puțin. Deși comandase cartofi prăjiți cu parmezan, acesta a primit numai o singură porție de cartofi, fără parmezan. Bineînțeles, mirarea clientului a fost maximă, așa că s-a decis să posteze fotografia pe pagina de Facbook, alăturând și bonul respectiv.

”Măcar ți-a mulțumit în partea de jos a bonului ????”, ”Parmezanul vine la comanda viitoare”, ”Te ai uitat sub cartofi ?????????”, ”Pai parmezanul il pui tu”, ”E un parmezan mai special.. Unii il vad, altii nu. Sau cum s a zis mai sus.. Ti au lasat loc sa l pui tu????????”, ”Toate ca toate da la banii ăștia îți făceai singur ce au trimis… ”, ”Layerul cu parmezanul avea opacitatea pe 0. ????”, ”E de la antenele 5G, l-a evaporat”, ”E pe drum parmezanul”, ”A cazut parmezanul din carul cu cartofi ????”, ”Am luat si eu de la ei. Cartofii aveau ceva semne ca doar au vazut parmezanul ????????????”, ”La doar 6 lei vrei si cartofi si parmezan? ????????????”, ”Incredibil ????, a apărut parmezanul după ce ți ai expus frustrările pe Facebook?”, au fost câteva dintre comentariile postate de vizitatorii paginii de Facebook a clientului nemulțumit.