Un tânăr din Bistriţa a plătit 2.000 de lei amendă ca să bea cafeaua în oraș, cât mai departe de soţie

Un tânăr din Bistrița a plătit 2.000 de lei amendă ca să bea cafeaua în oraș, cât mai departe de soție. Jandarmii l-au oprit pe stradă și apoi au povestit cât de umiți au fost de explicațiile bărbatului.

   

Un tânăr din Bistrița și-a asumat riscurile încălcării Ordonanței Militare care restricționează circulația persoanelor și a plecat de acasă, dis de dimineață, ca să bea o cafea în liniște, departe de soție.

A fost oprit de un echipaj de jandarmi, iar aceștia au rămas mască atunci când au auzit explicațiile.

“Un bistrițean are șanse serioase să intre în Cartea Recordurilor, după ce a plătit 2.000 de lei pentru o cafea”, povestesc jandarmii pe pagina lor de Facebook.

Pe fondul unor neînțelegeri cu partenera de viață, un bistrițean, în vârstă de 32 de ani, a plecat de acasă pentru a-și savura cafeaua în oraș.

Bărbatul a vrut să se afle la o distanță considerabilă de domiciliu.

2.000 de lei amendă ca să bea cafeaua departe de soţie
Măsurile Ordonanțelor Militare interzic ieșirile fără un motiv bine întemeiat.

Totuşi, bărbatul a ales să își bea cafeaua în zona Han (undeva în mun. Bistriţa), deși domiciliul său se află tocmai în celălalt capăt al orașului.

De această dată, bărbatul nu s-a întâlnit însă cu reprezentanții care omologhează recordurile mondiale, ci cu un echipaj de jandarmi.

Jandarmii bistrițeni nu i-au aplicat amenda maximă, dovadă a solidarităţii masculine.

Totuşi, “bistrițeanul va avea de plătit 2.000 de lei pentru nerespectarea măsurilor care privesc restricțiile de circulație, conform Ordonanței Militare nr. 3 din 2020.

Morala: În această perioadă, alege să-ți bei cafeaua acasă, este mult mai ieftin!”, se arată pe pagina oficială de Facebook a Jandarmeriei.