Un tânăr cu dizabilități are o iubită de-ți cad plombele! Ce îl întreabă toată lumea și care e răspunsul lui

Shane Burcaw are 23 de ani, este autor si scrie articole pentru un ziar din SUA si are o iubita superba. Doar ca oamenii din jur o confunda mereu pe prietena lui cu o asistenta.

   

Asta pentru ca Shane sufera de atrofie musculara spinala, o boala genetica deteriorativa, care distruge celulele nervoase din muschi. De la varsta de trei ani, Shane este tintuit intr-un scaun cu rotile, insa asta nu l-a impiedicat sa gaseasca iubirea alaturi de Anna, o tanara superba de-o varsta cu el.

Insa celor din jur nu le vine a crede ca o tanara fara dizabilitati s-ar fi putut indragosti de un baiat precum Shane si o confunda adeseori cu asistenta lui. O spune chiar tanarul, intr-un articol publicat in The Morning Call.

„Iubita mea a fost intrebata in repetate randuri daca e asistenta mea. Ne-am obisnuit deja cu aceasta intrebare bizara si repetitiva, iar de multe ori incercam sa radem pe seama situatiei. Intr-o seara, eram la restaurant cu Anna si cineva s-a apropiat sa ne intrebe daca suntem frate si sora. In mod normal, daca vezi doua persoane impreuna la cina, presupui ca sunt un cuplu insa altfel stau lucrurile cand unul dintre ei e in scaunul cu rotile”, a marturisit Shane.