Un studiu realizat de SPECIALISTI spune ca: Fetele cu posteriorul mare sunt mai sanatoase si mai istete decat celelalte

Oamenii de stiinta de la Universitatea din Oxford au descoperit ca femeile cu fund mai mare nu sunt doar mai sexy, ci si din ce în ce mai inteligente, dar, de asemenea, foarte rezistente la boli cronice decât cele mai puțin înzestrate.

Un fund mare atrage şi o sănătate mai bună, atât la nivelul organismului cât şi mental iar femeile cu un nivel mai ridicat al grăsimilor de pe fund au un nivel mai scăzut al colesterolului, spun specialiştii.

Un posterior generos înseamnă că posesoarea are şi un risc scăzut de diabet sau de probleme cardiace. Că explicaţie a concluziilor lor, analiştii afirmă că femeile cu fundul mare au un exces de acizi graşi Omega 3, ce ajută la dezvoltarea creierului şi stimulează activitatea cerebrală. Mai mult, ei demonstrează ştiinţific faptul că micuţii născuţi de mame cu forme generoase sunt mai inteligenţi decât cei născuţi de femeile cu un fund mai mic.

Nu ştim cât de adevărat este ceea ce se pune pe seama studiului făcut, în care, totuşi, credem că“mărimile” stârnesc poftă bărbaţilor voluptoşi, dar considerăm că legătură dintre formele generoase cu inteligenţă posesoarelor nu este verosimilă. Totul pare o glumă, pentru căfemeile nu gândesc cu fundul, ci o fac cu capul!