Un sportiv rus s-a căsătorit cu o păpuşă. Bărbatul susţine că au o relaţie de mai bine de doi ani

Yuri Tolochko, culturist şi blogger din Kazahstan, s-a căsătorit zilele trecute cu o păpuşă. Bărbatul susţine că relaţia lor durează de mai bine de doi ani. Yuri Tolochko, un culturist din Kazahstan, şi-a uimit familia şi prietenii când a decis să se căsătorească cu o păpuşă, despre care spune că îi este iubită de mai bine de doi ani.

   

Nunta a fost una tradiţională, mireasa fiind îmbrăcată într-o rochie albă de dantelă, în timp ce mirele a purta un smoching negru. În cadrul ceremoniei cei doi au făcut poze cu prietenii şi au tăiat tortul.

„Ai o personalitate puternică, dar înăuntru e un suflet tandru, i-a spus bărbatul proaspetei sale soţii. Atlet şi blogger, aşa cum se descrie bărbatul pe Instagram, acesta şi-a întâlnit soţia într-un club de noapte, în 2019. Iniţial nunta lor a planificată pentru martie 2020, dar anulată din cauza pandemiei.

Sportivul a făcut evenimentul public prin postări pe reţelele sociale. Culturistul rus este un obişnuit al reality-show-urilor din ţara sa şi se bucură de atenţia pe care mass-media i-o acordă.