Un șofer român a avut curajul să oprească o mașină de poliție, ca să-i anunțe pe agenți că nu le merge niciun bec de la frână. Reacția agenților

Mulți dintre oamenii legii din România nu știu ce înseamnă, de fapt, „puterea exemplului”. Un conducător auto a avut curajul să le atragă atenția polițiștilor de la circulație, dat fiind că acestora nu le mergea niciun stop pe frână.

   

Un șofer care a rămas în urmă cu câteva luni fără talon întrucât nu-i mergea un bec pe spate, a întâlnit în trafic o mașină a oamenilor legii căreia nu-i funcționa nici măcar un stop pe frână.
Cu prima ocazie, conducătorul auto a oprit lângă Loganul de Poliție și le-a spus polițiștilor: „Bună! Voiam să vă atenționez că pe frână nu vă merge niciun bec. Mie, acum vreo trei luni, pentru un singur bec, mi-a luat talonul și voiam să vă atenționez nu vă ia vreun coleg talonul”.

Vestea părea că i-a luat prin surprindere și pe polițiști. Doar la prima vedere însă. „E bec cu întrerupător”, a răspuns impasibil polițistul de la volan. Ce o fi vrut să spună?