Un profesor care însoțea un grup de elevi în Munții Făgăraș a căzut într-o râpă. Echipajele de intervenție nu-l pot localiza

Un profesor care însoțea un grup de elevi în Munții Făgăraș a căzut într-o râpă, sâmbătă seară, iar salvamontiștii încearcă să-l găsească. Intervenția este foarte dificilă pentru că nu a fost localizat încă grupul de 50 de adolescenți iar condițiile meteo nu permit intervenția unui elicopter.

   

Profesorul însoţitor al unui grup de cincizeci de adolescenţi care se afla într-o excursie în Munţii Făgăraş a căzut într-o râpă în zona dintre Vârful Moldoveanu și Iezerul Triunghiular. Sabin Cornoiu, preşedintele Asociaţiei Naţionale a Salvatorilor Montani, a afirmat că profesorul se află în stare gravă, iar intervenţia este una difilă, fiind posibil ca misiunea să se întindă până târziu în noapte. Nu sunt informaţii exacte despre locul în care se află grupul de 50 de adolescenţi, potrivit B1TV.

Mai multe echipaje de intervenţie încearcă să-l găsească. Autoritățile au solicitat un elicopter SMURD, însă din cauza condițiilor meteo, elicopterul nu poate ajunge la fața locului.