Un preot din Botoșani, prins în timp ce bea bere și juca la păcănele. Revoltător! Să vezi ce a făcut după ce a pierdut toți banii: “Crucea mamii lui de aparat”

Un preot din Botoșani a făcut senzație pe Internet, după ce a fost filmat la păcănele, cu halba de bere „la purtător”. Îmbrăcat în straiele bisericești, părintele nu s-a lăsat mișcat de cel care îi ținea „predică” în interiorul barului. Imaginile au ajuns pe Facebook, acolo unde preotul a fost aspru criticat pentru comportamentul său.

   

Părintele a fost filmat la păcănele de către un localnici, care l-a certat că dă banii oamenilor pe băutură și pe jocuri pe noroc. Preotul nu a părut foarte deranjat de acesta și a continuat ce începuse.

”Îți dă șeptarii părinte! Îți dă șeptarii…Părinte, ai strâns bani azi? Joci la păcănele, nu ți-e rușine? Ia uite, popa…dați bani la popa. Ia uite, berea-i bere, părinte…Așa, dă-i pe gât, e cald afară într-adevăr. Ți-o da cinci șeptari, popă, să mă c*c în sutana ta! Îți dă două țapuri de bere în gură. Du-te la biserică, popă, lasă aparatele. Părinte îți mai dau o bere? Ia uite, paharul de bere în mână, îl doare în ****. Ia uite, basca în cap…berea în mână, joci la păcănele”, l-a mustrat cel care l-a filmat pe preotul din Botoșani.

Părintele nu i-a răspuns bărbatului, ci a continuat să scoadă bani din buzunar pentru păcănele și să bea bere. La rândul său, bărbatul a continuat să-l filmeze: „Așa, părinte, bravo…E ceva frumos ce ai făcut. Ai strâns banii la oameni. Bravo, mai bagă oamenii bani din buzunar. Așa, așa. Hai, bagă acolo la păcănele. Mare animal ești. Vezi că ți-a dat șeptari, ia uite, părinte! Nu ți-e rușine oleacă? Ei, dumnezeii mamii lui de aparat, n-a vrut să-ți dea, nu? Crucea mamii lui de aparat! Ți-o dat șeptarii acum, uite…Aaaa? N-o vrut să vie nu? Nu ofta, ai luat banii la oameni, nu ți-e rușine? Joci la aparate? Așa, mai dăi, dă berea pe gât. Nu mai ai bani? Du-te mai strânge bani de pe stradă.