Un pacient cu COVID-19 a devastat secția de Cardiologie a Spitalului Județean de Urgență Craiova | VIDEO

Un bărbat infectat cu coronavirus a devastat clinica de cardiologie, din cadrul Spitalului Județean de Urgenţă, nemulțumit că trebuie să stea internat. Acesta a încercat să părăsească unitatea medicală, dar a fost imobilizat, după ce a provocat distrugeri.

   

Laurențiu Ivanovici, directorul general al Spitalului de Urgență Craiova a precizat că a dispus o anchetă internă în urma incidentului care a avut loc în cursul nopții de duminică, 1 noiembrie.

S-a răzbunat pe cadrele medicale
Se pare că ieșirea bărbatului a fost cauzată de nemulțumirea că nu a fost transferat mai repede la o altă unitate spitalicească, fiindcă fusese depistat cu coronavirus. Pentru că aștepta încă de vineri să fie mutat, bărbatul a avut izbucnirea nervoasă.

Un primar din Teleroman, depistat cu COVID-19, a fugit din spital
Luna trecută, Marian Șefu, fost primar al comunei Scrioastea din Teleorman, a fugit din spital, deși ar fi infectat cu coronavirus, scrie Cronica de Teleorman.

În imaginile difuzate de publicația locală pot fi văzute mai multe cadre medicale care țin de o ușă, în timp ce de partea cealaltă cineva o lovește cu putere.

Scenele au avut loc la Spitalul Caritas din Roșiori de Vede. Fostul primar a început să facă scandal când i s-a comunicat că trebuie să rămână internat, fiind confirmat cu Covid-19.