Un om în vârstă a sunat la ușă, i-a dat o scrisoare și a dispărut. Apoi ea s-a prăbușit pe podea. Ce s-a întâmplat

Pe 10 septembrie 2014, utilizatorul gingersnap1316 a pus pe rețeaua socială Imgur o fotografie a cărei poveste este de-a dreptul incredibilă. Femeia a pus titlul următor: ,,Am rămas fără cuvinte…” și veți vedea că e ușor de înțeles de ce.

   

Femeia a fost trezită de bătăile în ușă și a mers să deschidă fără să știe că va avea parte de șocul vieții sale. S-a uitat prin vizor și a văzut un bătrân stând în fața ușii liniștit, un bărbat pe care nu îl văzuse niciodată, așa că a crezut că este probabil un vânzător.

Dar când străinul a cerut să vorbească cu mama ei, Karen, femeia a fost uimită. După ce i-a spus străinului că mama ei nu e acasă, acesta i-a zâmbit, i-a înmânat un plic și a plecat repede.

Femeia a deschis plicul misterios apoi a căzut pe podea când a înțeles despre ce era vorba. Când și-a revenit și a plecat în fugă pentru a-l căuta pe bărbat, acesta era de negăsit.

În plic era o scrisoare și bani. În scrisoare se explica faptul că este un act gratuit de bunătate, care nu are niciun alt motiv în afară de faptul că un membru al familiei străinului și-a dedicat întreaga viață acordării de ajutor oamenilor în acest fel. Femeia despre care vorbea scrisoarea ajuta oameni în mod anonim și gratuit, iar familia a decis să îi onoreze viața continuând tradiția pe care o începuse.

La sfârșitul scrisorii scria: ,,Cea mai importantă parte este că acest gest e realizat fără a fi solicitat și nu așteptăm nimic în schimb. Deși nu te cunoaștem personal, alți membri ai comunității au spus despre tine că meriți acest dar. Te rugăm să folosești banii pentru a-ți plăti datoriile, sau pentru a face ceva special pentru tine. Nu cerem nimic în schimb, dar te încurajăm să schimbi și tu ceva în bine în viața altcuiva”.

Suma era de 1.000 de dolari. Când mama fetei a auzit ce s-a întâmplat a început să plângă instant fiindcă avea cancer ovarian de trei ani și resursele lor financiare erau în mare parte epuizate. Gestul acesta a ajutat mai mult decât își putea imagina cel care l-a făcut!