Un nou scandal între Silviu Prigoană și Adriana Bahmuțeanu. Afaceristul o acuză pe fosta soție că nu-i lasă pe copii să poarte mască de protecție

Un nou scandal între Silviu Prigoană și Adriana Bahmuțeanu. Se pare că razboiul dintre Silviu Prigoană și Adriana Bahmuțeanu este departe de a se termina. Cei doi foști soți au păreri diferite despre pandemia de coronavirus, iar acest lucru afectează din ce în ce mai mult relația lor. Afaceristul o acuză pe fosta prezentatoare tv că nu le permite copiilor să poarte măști de protecție.

   

Un nou scandal între Silviu Prigoană și Adriana Bahmuțeanu. Afaceristul o acuză pe fosta soție că nu-i lasă pe copii să poarte mască de protecție
Un nou scandal între Silviu Prigoană și Adriana Bahmuțeanu. Încă de când s-au căsătorit prima oară, Adriana Bahmuțeanu și Silviu Prigoană sunt în plin război. Fosta prezentatoare tv nici nu mai știe de câte ori s-a certat cu fostul soț. În urmă cu doi ani, bruneta a fost anunțat că a pierdut custodia celor doi băieți pe care îi are cu Silviu Prigoană, Eduard, 11 ani și Maximus, 13 ani. În prezent, cei doi copii locuiesc împreună cu tatăl lor, iar Adriana are voie să îi vadă doar două weekend-uri pe lună. Ei bine, dacă mulți credeau că certurile dintre cei doi s-au oprit, s-au înșelat! Recent, afaceristul a acuzat-o pe Adriana Bahmuțeanu că pune în pericol copiilor.

Mai exact, bruneta nu-i lasă pe cei mici să poarte mască de protecție, pentru că este împotriva restricțiilor impuse de autorități. “Ei când se întorc de la mama lor, eu îi testez. Știu că ea nu-i lasă să poarte masca. Dar ei au imunitate. Le dau ceapă și usturoi în cantități mari. Noi stăm cu tata în casă, care are 90 de ani, și am vrut să-l protejam pe el, mai mult. Eu, la începutul pandemiei, trei luni am stat închis în casă, cu tata și cu copiii. Am fost bonă, bucătăreasă, spălătoreasă, tot. Acum s-a mai vaccinat lumea. Le fac teste de alea rapide la intrare, la toți care îmi calcă pragul”, a spus Silviu Prigoană.

De asemenea, Silviu Prigoană a declarat că el și Adriana nu-și mai vorbesc decât în scris, interzicându-le copiilor săi să vorbească despre mama lor în prezența sa. „Sunt înghețate definitiv discuțiile cu mama copiilor. Nu avem ce discuta decât în scris. Le-am interzis copiilor să discute de mama lor în prezența lor sau în casa mea. Așa s-a dorit, așa facem” , a mai dezvăluit omul de afaceri.